Ramai conectat
Parola va fi trimisa pe adresa de email
Introduce numele tau de utilizator sau adresa de email.O sa primesti un link unde sa-ti activezi noua parola.
Anuleaza
Filme si Seriale Online HD (FSOnline)
SD The Mural of Siqueiros

The Mural of Siqueiros

El mural    

PG-13 110 min

6.3
IMDB: 6.3/10 128 voturi

Genul: BiograficDramă

Subgen:

Limba:

Subtitrare:

David Alfaro Siqueiros, recognized Mexican muralist, travels to Argentina in the thirties with the purpose of giving a few conferences and paint a mural of revolutionary subject matter, which faces local political rejection. The press mogul head of the newspaper Critica, Natalio Botana, personal friend to the President of the Nation Agustín P. Justo, propose Siqueiros to collaborate in the cultural supplement of the diary and paint a mural in the basement of his Villa Los Granados. Siqueiros accepts and does that his wife the poet Blanca Luz Brum meets him, his arrival to Los Granados and his romance with Botana provokes the jealousies of his powerful anarchist wife Salvadora Medina Onrubia and Siqueiros himself, which turns the Villa almost in one of the scenes of the Ejercicio Plástico, how Siqueiros named his work.

No links available
No downloads available

3 comentarii

  • Salutare, guest
  • ce-mi plac mie comunistii care mor de grija proletarilor dar stau in vile luxoase, cu mancaruri alese si bauturi fine... si tipa ca aia care cred in capitalism sunt imperialisti si fascisti... hai, sictir!
  • arta pentru toti nu este arta, la fel cum glumele de la vacanta mare nu sunt umor si nici ce canta adrian copilul minune nu e muzica. sa faci din ceva nobil cum e arta - pictura sau sculptura sau poezia sau literatura sau muzica - un rahat ca sa il inteleaga si redusul mintal care a facut 4 clase sau 8 clase sau si-a cumparat diploma de bac sau de facultate la 35 de ani, dupa ce a fost bisnitar toata viata e o prostie. doar comunistii s-au gandit la tampenia asta, la fel ca si nefericitul asta de pictor sau ce este... vulgarizarea artei a dus in muzica la partidul, ceausescu, romania sau la manele mai nou, asa avem in loc de picturi realiste sau impresioniste picturi contemporane cu 2 cercuri si un triunghi, asa avem in loc de sculpturi realiste un veceu spart cu un carton de oua deasupra si in loc de case frumoase cu plan arhitectonic, vile cu turnulete si blocuri paralelipipedice.asta e mostenirea comunismului si bolsevismului in arta si in viata. o mizerie sinistra care ne bantuie si acum. in concluzie, puie monta.

Filme Asemanatoare