Ramai conectat
Parola va fi trimisa pe adresa de email
Introduce numele tau de utilizator sau adresa de email.O sa primesti un link unde sa-ti activezi noua parola.
Anuleaza
HD The Notebook

The Notebook

The Notebook    

PG-13 123 min

7.9
IMDB: 7.9/10 374,538 voturi

Genul: DragosteDramă

Subgen:

Limba:

Subtitrare:

Allie Hamilton şi Noah Calhoun s-au întâlnit într-o seară la carnaval şi se îndrăgostesc. Părinţii ei nu consimt legătura fiicei lor, deoarece familia lui Noah nu este suficient de bogată şi cunoscută, şi hotărăsc să se mute departe, cât mai departe de Noah.
Allie a aşteptat mult timp ca Noah să îi răspundă la scrisori, dar după mai mulţi ani hotărăşte să se logodească cu Lon, un chipeş soldat american.
Măcinată încă de dragostea pe care o nutreşte faţă de Noah, Allie decide să îi facă o vizită acestuia şi constată că sentimentele lor sunt încă vii. Acum este momentul ca Allie să aleagă între Noah şi proaspătul ei logodnic.

No links available
No downloads available
Dumnezeu să te odihnească în pace, Avocatul31 (Remus Catalin) !
Sincere condoleanţe familiei !

7 comentarii

  • Salutare, guest
  • Ma gandeam ca o sa fie un film bun si mi-am luat timp si m-am uitat! ....Nu ma gandeam ca o sa fie un film asa de bun! Ochii mi s-au mai curatat!.....Dragi FS Online, nu este corect ca uneori am fost extrem de trivial si e bine ca m-ati cenzurat! Dar in genul asta de povestiri vad iubirea adevarata, in genul asta de povestiri vad oglindit ceva din normalitatea vietii astea in care trebuie sa traim, nicidecum in tot ce este acum si cu atat mai putin in cine stie ce va fi in continuare, caci bine nu va fi!
  • Cel mai romantic film everPS: cine nu ai da macar o lacrima la acest film inseamna ca are o problema :)Uitativa cu incredere .

Filme Asemanatoare