Ramai conectat
Parola va fi trimisa pe adresa de email
Introduce numele tau de utilizator sau adresa de email.O sa primesti un link unde sa-ti activezi noua parola.
Anuleaza
Filme si Seriale Online HD (FSOnline)
HD The Red Sea Diving Resort (Operation Brothers)

The Red Sea Diving Resort (Operation Brothers)

The Red Sea Diving Resort    

TV-MA 129 min

6.5
IMDB: 6.5/10 6,422 voturi

Genul: DramăIstoricThriller

Subgen: ,

Limba:

Subtitrare:

No links available
No downloads available

11 comentarii

  • Salutare, guest
  • mai bine va uitati la film si lasati comentariile penibile de iudaism ca se vede cat de inculti si porniti sunteti (din prostie, cel putin din cele afirmate mai jos). Iar legat de negrii din israel, daca ai fi fost vreodata in Israel, vedeai ca sunt foarte bine integrati in societate, ba chiar statul le da case primelor generatii venite din Etiopia si au ajutoare sociale cel putin cat are un evreu "normal".
  • Sunt doua categorii de everei: religiosi si non-religiosi...cei non-religiosi intr-adevar sunt foarte periculosi si scarbosi, unii dintre ei. Si eu cred ca e falsa progapanda...ideea filmului e buna totusi ! Filmul e de vazut ! Avem ce invata nu doar sa ne distram ...
  • Evreii considera pe non evrei animale fara suflet create cu scopul de a servi lor.Evrei cea mai rasista si dezgustatoare natie care sa tarat pe pamantul asta si aveti impresia ca kkti astia de evrei vor recunoaste vreodata negri ca fiind evrei .Ce propaganda infecta in filmul asta .Apropo in Talmudul Babilonian au voie sa futa copii sub 3 ani si daca este gentil nu conteaza varsta, Evreii Pedofili Sodomiti care sau infiltrat in toate natiile posibile pe globu asta.
  • Propaganda. Etiopia este exportatoare de cafea are rezerve de aur, tantal, marmura, potasiu, minereu de fier si gaz natural. Serviciile isi fac treaba pentru "buna" stabilitate zonala.Nu pot sa cred ca exista atata naivitate..vizionare placuta, sweet dreams.
    • Era loc de mai multa scenogafie,nu poate si considerat film "drama"pentru ca este un doumentar;nota bene mossad!
  • A fost un film extraordinar! Merita vazut si o adevarata lectie de empatie. Incredibil ce curaj au avut acesti oameni!!!
  • Un film emotionant care demonstreaza ca se poate face mult bine, dar din pacate lume a nu mai are aceasi gandire ca si in ani 80, cu cat trece timpul suntem tot mai egoisti si materialisti! :(

Filme Asemanatoare