Ramai conectat
Parola va fi trimisa pe adresa de email
Introduce numele tau de utilizator sau adresa de email.O sa primesti un link unde sa-ti activezi noua parola.
Anuleaza
HD The Return of Godzilla

The Return of Godzilla

Godzilla 1985    

PG 103 min

6.2
IMDB: 6.2/10 4,780 voturi

Genul: AcţiuneGroazăSF

Subgen:

Limba:

Subtitrare:

Originally released in Japan as „The Return of Godzilla” in 1984, this is the heavily re-edited, re-titled „Godzilla 1985”. Adding in new footage of Raymond Burr, this 16th Godzilla film ignores all previous sequels and serves as a direct follow-up to the 1956 „Godzilla King of the Monsters”, which also featured scenes with Burr edited into 1954’s „Godzilla”. This film restores the darker tone of the original, as we witness the nuclear destruction of giant lizard terrorizing Japan.

No links available
No downloads available
Site-ul Userload o sa revina, doar ca mutarea pe un alt server este destul de complicata in aceste momente si nu se stie exact cat va mai dura, dar o sa va anuntam cand o sa aflam si noi mai multe detalii. Folositi pana atunci sursele suplimentare (Netu sau Mixdrop).

Un comentariu

  • Salutare, guest
  • Wow! Un film misto, cu multe investigatii, musamalizari militare, lupte politice, presiuni ale razboiului rece, iubire, protagonisti sarmanti si proactivi, Indoieli in moralitate, unirea fortelor armate ale Japonie Rusiei si SUA contra lui Godzilla, si marea batalie cu Godzilla se intampla in Tokyo(asta suna cunoscut). Saracul Godzilla doar voia ceva de mancare si un loc sa aibe o vacanta, se pare ca totul i-a mers pe dos.

Filme Asemanatoare