Ramai conectat
Parola va fi trimisa pe adresa de email
Introduce numele tau de utilizator sau adresa de email.O sa primesti un link unde sa-ti activezi noua parola.
Anuleaza
Filme si Seriale Online HD (FSOnline)
HD The Sputnik (Sputnik)

The Sputnik (Sputnik)

Sputnik    

PG-13 N/A

5.9
IMDB: 5.9/10 932 voturi

Genul: GroazăSF

Subgen:

Limba:

Subtitrare:

Singurul supraviețuitor al unei misiuni spațiale ratate în urma unui incident misterios revine acasă, însă nu singur. În corpul lui se ascunde o creatură periculoasă.

No links available
No downloads available

11 comentarii

  • Salutare, guest
  • Doar mie mi se blochează filmul la o anumită secvență și îmi dă crash telefonul? Nu am un telefon slab. Mi se întâmplă pe toate sursele la același minut.... Am problema asta doar la anumite filme și seriale. 
    • Admin
      Daca va referiti la sursa Netu.tv si reclama care apare in stanga sus , dispare in momentul in care apasati pe butonul de X si in mod permananent cand vizionati in modul ecran complet. Puteti oricand sa vizionati pe alta sursa video. Aveti Evoload , Mixdrop si OkStream (sau fostul Videomega).
  • Titlul nu este deloc întâmplator, Sputnik însemnând "Tovarăș de drum". Cu acest film, rusii excelează strălucit la capitolul scenariu horror retro SF (acțiunea se petrece în URSS-ul anilor 1983). Pana la sfârșit The Sputnik se dovedește a fi un film eficace și anxiogen cu influente clare de Alien de Ridley Scott si The Thing de John Carpenter.Daca va îngrozește creatura, sa nu va fie speriați, este suficient sa fredonați ușor: "Milioane de trandafiri roșii /  Cei ce iubesc, cei ce iubesc..."

Filme Asemanatoare