Ramai conectat
Parola va fi trimisa pe adresa de email
Introduce numele tau de utilizator sau adresa de email.O sa primesti un link unde sa-ti activezi noua parola.
Anuleaza
HD The Sum of All Fears

The Sum of All Fears

The Sum of All Fears    

PG-13 124 min

6.4
IMDB: 6.4/10 113,643 voturi

Genul: AcţiuneDramăThriller

Subgen: ,

Limba:

Subtitrare:

Ar putea teroriștii să detoneze o armă de distrugere în masă pe teritoriul american? Conform CIA, cel putin 20 de țări – jumătate din ele aflându-se în Orientul mijlociu și în sudul Asiei – au deja sau fabrică arme de distrugere în masă. Mai mult, este un lucru știut că zeci de mii de astfel de arme au fost construite și pregătite de lansare în timpul Războiului Rece. Până astăzi, conform unui raport publicat, există 164 de arme cu focoase nucleare transportabile care sunt de negăsit.

Avându-i în distribuție pe Ben Affleck, în rolul agentului CIA Jack Ryan și pe Morgan Freeman în rolul directorului CIA William Cabot, Pericol absolut oferă o imagine foarte realistă cu privire la ce se poate întâmpla dacă o astfel de armă ajunge pe mâini greșite. Având în vedere și climatul politic actual, filmul dezvăluie cum teama se poate transforma în paranoia, stare ce îl împiedică pe om să mai gândească rațional.

Publicat în august 1991, în SUA, romanul The Sum of All Fears scris de Tom Clancy s-a aflat mai bine de șase luni pe lista bestseller-elor publicată de ziarul The New York Times și s-au vândut până în prezent peste șase milioane de copii. Este a patra carte de Tom Clancy care este ecranizată cu ajutorul producătorului Mace Neufeld. Precedentele trei filme, The Hunt for Red October, Patriot Games și Clear and Present Danger au strâns împreună peste 573 milioane de dolari în întreaga lume.

No links available
No downloads available

15 comentarii

  • Salutare, guest
  • bun de tot filmul. inceputul e science fiction cu o bomba nucleara pierduta de care nu se mai intereseaza nimeni, dar continuarea si finalul sunt perfect plauzibile. mi-a placut si de spinnaker la final, desi as fi vrut sa stiu ce cadou era in cutiuta. :)
  • 47.54 TACTICAL nuclear weapons, pe traducere e doar: arme nucleare. armele nucleare tactice, sunt proiectilele de artilerie nucleare sau bombele nucleare de mici dimensiuni care provoaca distrugeri pe arii restranse, fara sa contamineze zone geografice mari.
  • 12.40 sa credeti voi ca daca israelul pierdea in razboi un avion cu o bomba nucleara la bord ar fi lasat sa treaca 29 de ani fara sa o gaseasca si sa o recupereze
  • 7.46 e o greseala de documentare, ruzznacii au in jur de 6500 de focoase nucleare (bombe, rachete, torpile). nici macar adunate din toata lumea nu cred ca se ajunge la 27.000, mai degraba sunt vreo 15.000-16.000 in toata lumea.
  • bună intenția .. merge și filmul ... dar "mai încet cu pianul pe scări", că iar ies rumânii dupe budane de benzină și bax-uri de "curpapir" .. (dacă ar începe o și mai mare "distracție" pe "axa moscova-uașington", decât acu', nuș' la ce le-ar mai folosi)... să aveți spor !
      • "„O, șoptește-mi — zice dânsul — tu cu ochii plini d-eres Dulci cuvinte nenţelese, însă pline de-nţeles"

Filme Asemanatoare