Ramai conectat
Parola va fi trimisa pe adresa de email
Introduce numele tau de utilizator sau adresa de email.O sa primesti un link unde sa-ti activezi noua parola.
Anuleaza
Filme si Seriale Online HD (FSOnline)
HD The Terminator

The Terminator

The Terminator    

R 107 min

8.1
IMDB: 8.1/10 561,314 voturi

Genul: AcţiuneSF

Subgen: ,

Limba:

Subtitrare:

Un film cu încasări uriașe în box-office-ul mondial, considerat printre cele mai reușite prestații ale lui Arnold Schwarzenegger. Un story care oferă numeroase efecte speciale, împușcături și explozii formidabile, confruntări spectaculoase, dar și scene de candoare adevărată. Doi luptători din viitor sunt trimiși în trecut, prezentul nostru, unul cu misiunea expresă de a ucide o tânără femeie, celălalt de a o proteja. Primul este Terminator, un cyborg lipsit de sentimente, care trebuie să extermine victima indiferent de obstacole; al doilea este Kyle Reese, un tânăr călit în război de gherilă, care se îndrăgostește de femeia pe care o protejează și-și sacrifică viața pentru ea. De ce această luptă mortală în jurul ei? Sarah Connor este aparent o femeie banală, îngrozită de înverșunarea ferocelui cyborg de a o ucide. Kyle însă îi dezvăluie faptul că fiul pe care-l va naște într-o zi, John Connor, va deveni liderul supraviețuitorilor unui nimicitor război nuclear și va salva omenirea de revolta mașinilor.

No links available
No downloads available

8 comentarii

 • Salutare, guest
 • Are un stutter continuu. La fiecare 5-10 secunde are cate un freeze minuscul la audio si se aude foarte aiurea, te sacaie in timp. Pe sursa Netu. Nu am incercat pe celelalte.
  • Admin
   Pe partea de generic face asa. Sa spuneti daca mai se intampla de la minutul 3 incolo de exemplu. Oricum o sa schimbam sursa cu totul pe maine.
   • Am incercat pe mai multe secvente din tot filmul, face asa peste tot. Si la inceput, si pe durata filmului, si la generic. E la fel pe toate sursele. In rest, big up pentru site!
   • Admin
    Ok. O sa punem la descarcat o alta versiune si sa speram ca o sa se rezolve.
   • Admin
    S-a inlocuit complet versiunea video. Sa spuneti daca mai intalniti probleme de genul.

Filme Asemanatoare