Ramai conectat
Parola va fi trimisa pe adresa de email
Introduce numele tau de utilizator sau adresa de email.O sa primesti un link unde sa-ti activezi noua parola.
Anuleaza
Filme si Seriale Online HD (FSOnline)
HD Tortured for Christ

Tortured for Christ

Tortured for Christ    

PG-13 77 min

7.5
IMDB: 7.5/10 248 voturi

Genul: BiograficDramă

Subgen:

Limba:

Subtitrare:

Vocea martirilor prezintă noul film Torturat pentru Hristos, o redare cinematografică a mărturiei fondatorului VOM, pastorul Richard Wurmbrand, scrisă în bestseller-ul său internațional Torturat pentru Hristos. Acest film a fost produs pentru a onora 50 de ani de la lansarea cărții în 1967.

Filmat în întregime în România, chiar în închisoarea în care pastorul Wurmbrand a îndurat tortura și izolarea, acest film puternic prezintă în mod unic povestea cu acțiuni live mai degrabă decât cu interviuri. Dialogul este prezentat în engleză, română și rusă (cu subtitrări în engleză) pentru a păstra autenticitatea acestei povești adevărate.

No links available
No downloads available

8 comentarii

  • Salutare, guest
  • Foarte trist.Film despre dictatura comunista manipulatatoare, care domneste prin teroare si ce pret plateste un om daca spune doar adevarul.
  • E bine ca a amintit de Valeriu Gafencu și de alții totuși filmul e cam părtinitor fata de ortodocși Și nu știu  ... cam multă îngâmfare 
    • pai protestantul respecta pe credincios ... pe cand ortodoxul este plin de mai multa < ingamfare > si injura orice crestin care nu face parte din religia ortodoxa.
      • nu generaliza. depinde de fiecare. eu sunt ortodox si respect orice religie. locuiesc in Linz. exista atat de multe religii aici. fiecare alege ce vrea. mie chiar imi place sa ma duc la penticostali, la biserica si nu numai. succes!

Filme Asemanatoare