Ramai conectat
Parola va fi trimisa pe adresa de email
Introduce numele tau de utilizator sau adresa de email.O sa primesti un link unde sa-ti activezi noua parola.
Anuleaza
Filme si Seriale Online HD (FSOnline)
HD Total Recall

Total Recall

Total Recall    

PG-13 118 min

6.3
IMDB: 6.3/10 200,556 voturi

Genul: AcţiuneAventuriMister

Subgen: ,

Limba:

Subtitrare:

Noul stat Euroamerica e ceea ce s-a format din uniunea teritoriilor cunoscute anterior drept America de Nord și Uniunea Europeană, iar Noul Shanghai e ceea ce înainte era China și Sud-Estul Asiei. Cele două noi unități statale ce există în viitorul anului 2084 se luptă între ele pentru puterea politică. Doug Quaid e un simplu muncitor la o fabrică, dar ale cărui nopți sunt chinuite de coșmaruri violente datorită cărora bărbatul începe să suspecteze că el este un spion a cărui memorie a fost ștearsă ș a cărui personalitate a fost modificată. Doug nu își poate da seama însă de partea cui a fost spion și de partea cui a luptat și nici nu știe cât de importante erau amintirile ce i-au fost șterse. Pe Doug îl interesează acum doar să o ajute pe Melina, o tânără luptătoare pentru libertate, alături de care vrea să schimbe sistemul politic din țara lor, Euroamerica. Tiranicul președinte Vilos Cohaagen și guvernul lui conduc cu o mână de fier Euroamerica.

No links available
No downloads available

5 comentarii

  • Salutare, guest
  • Foarte bun, nu ai timp sa te plictisesti.!Nu sunt de acord cu didi.Actori forte buni care si-au facut meseria cum scrie la carte.De la  coregrafia luptelor pina la jocul actoricesc.Perfect!Avind in vedere ca tehnologia digitala a evoluat nu pot sa compar cu primul Total Recall!Oricum foarte bun!!!
    • De acord cu tine 100%. Jocul actoricesc este mult peste primul Total Recall și, mi se pare mie, peste jocul din toate filmele similare pe care le-am văzut. Pentru cine apreciază genul este un film care trebuie văzut. Nota IMDB este neașteptat de mică față de valoarea filmului.
  • Film ok cu suspans, putin cam lung dar nu te plictiseste. Descrierea filmului pe site nu este intru-totul exacta. In film este vorba de Federatia britanica si Colonia intr-o lume distopica in care nu au mai ramas decat evident teritoriul actual al Marii Britanii si al Australiei posibil de locuit iar Federatia vrea sa cucereasca Colonia pentru spatiu vital.
  • filmul asta e exact ca total recall original, are aceleasi replici si cam aceeasi linie, doar ca e mult mai prost... cu exceptia lui kate beckinsdale, care oricum e sub sharon stone...
    • Să spui că Sharon Stone este o actriță bună e trist. Să pretinzi că e mai bună decât Kate Becksindale este ca și cum ai spune că Will Smith e mai bun decât Al Pacino. Jalnic. A, iar filmul de față este DE DEPARTE cea mai bună variantă Total Recall. De departe!

Filme Asemanatoare