Ramai conectat
Parola va fi trimisa pe adresa de email
Introduce numele tau de utilizator sau adresa de email.O sa primesti un link unde sa-ti activezi noua parola.
Anuleaza
Filme si Seriale Online HD (FSOnline)
HD Trigger Point

Trigger Point

Trigger Point    

PG-13 85 min

4.7
IMDB: 4.7/10 434 voturi

Genul: AcţiuneThriller

Subgen:

Limba:

Subtitrare:

Nicolas Shaw e un agent special pensionat, care face parte dintr-o echipă de elită „invizibilă” care elimină în liniște cei mai mari răufăcători din lume.

No links available
No downloads available

11 comentarii

  • Salutare, guest
  • Bai frate, inteleg ca tot ce e pe acest site este gratis si facut pe spatele unor voluntari, dar las-o-ncolo de treaba. Limba asta engleza saraca are si ea expresile ei pe care nu le poti traduce ad literam. "Give up their names" = Le-am uitat numele??? "Hit the woods" = Am lovit padurea?? Cu ce cu pumnul? "What's the timeline" = Care este cronologia? "Will go deep" = Va merge adanc? "The word reaches the Agency" = Vorbesti la Agentie?Apreciez munca voastra, dar totusi, trebuie putina exigenta chiar si la treburi d-astea pro bono. 
    • Admin
      S-a inlocuit cu traducerea realizata de malone_gerald , dar asta nu inseamna ca este mai stralucita. Sunt cativa traducatori, care traduc la nivelul la care au inceput. Cei care fac parte din echipa noastra si traduc pentru noi , o fac mult mai bine si nu exista astfel de probleme. Daca acesta subtitrarea o sa fie refacuta de altcineva mai cu experienta , o sa fie inlocuita.
  • Păi era o fază la începutul filmului când îl lovește pe unul la mașină..Ăla a căzut înainte să îl lovească..mda bunicel.. e ceva actiune..oricum un 5 ar fi meritat. Mersi Admin. 
  • Sunt filme si mai slabe ca acesta maxim 5 , se poate vedea nu este nimic deosebit tipic american. Mersi admin si bineinteles traducatorului .
  • Agenri americani care isi regleaza vechi conturi coruptie in stil american intru-n orasel mic din us ,pe scurt AMERICAN BEEF CUM ZIC EI

Filme Asemanatoare