Ramai conectat
Parola va fi trimisa pe adresa de email
Introduce numele tau de utilizator sau adresa de email.O sa primesti un link unde sa-ti activezi noua parola.
Anuleaza
Filme si Seriale Online HD (FSOnline)
HD Tupac: Resurrection

Tupac: Resurrection

Tupac: Resurrection    

R 112 min

8.0
IMDB: 8.0/10 8,195 voturi

Genul: BiograficDocumentarMuzical

Subgen: ,

Limba:

Subtitrare:

Tupac Shakur si-a croit drum din ghetou, a luptat pentru faima si bogatie si a devenit cel mai bine vandut artist de hip-hop al tuturor timpurilor. A fost un om introspectiv si sensibil, care a vorbit cu vocea necenzurata a adevarului.
In timpul scurtei sale vieti, a reusit sa impresioneze milioane de oameni din toate colturile lumii. Influenta sa si rolul important pe care l-a jucat au cunoscut o curba ascendenta de la moartea lui socanta si prematura.
Acum, pentru prima data, Tupac isi spune dramatica poveste a vietii. Narat in intregime de el, acest film important este singurul realizat in colaborare cu mama lui, Afeni Shakur, si, de asemenea, singurul film in care sunt prezentate muzica si electrizantele concerte live ale lui Tupac.
Onest, impresionant si o adevarata sursã de inspiratie, acest autoportret intim scoate la iveala sufletul complex al controversatului artist.
Poet, profet si revolutionar…

No links available
No downloads available

4 comentarii

  • Salutare, guest
    • tu ai habar ce spui sau vorbesti doar ca sa nu adormi? Omul asta este o legenda nu numai a muzicii, dar a unei intregi generatii ce a trebuit sa lupte un razboi rasial ce nu parea a avea sfarsit. Prin muzica si sacrificul sau, Tupac a reusit sa arate ca de fapt, sub piele suntem toti la fel. Daca ai habar de putina engleza, asculta melodia lui, Changes, si citeste-i versurile. Pace

Filme Asemanatoare