Ramai conectat
Parola va fi trimisa pe adresa de email
Introduce numele tau de utilizator sau adresa de email.O sa primesti un link unde sa-ti activezi noua parola.
Anuleaza
Filme si Seriale Online HD (FSOnline)
HD Unbreakable

Unbreakable

Unbreakable    

PG-13 106 min

7.2
IMDB: 7.2/10 242,328 voturi

Genul: DramăMisterSF

Subgen: ,

Limba:

Subtitrare:

David Dunn ia trenul de la New York spre Philadelphia pentru a se intoarce acasa dupa un interviu pentru o slujba. Trenul deraiaza si el este singurul supravietuitor din cei 131 de pasageri. Incredibil, el scapa nevatamat. In timp ce se intreaba ce s-a intamplat si cum de a fost posibil sa iasa teafar din accident, intalneste un strain misterios pe nume Elijah Prince, care ii spune ca exista un numar de oameni care sunt „invincibili”. Este David „invincibil”? Si daca este, care sunt urmarile fizice si psihologice ale acestei puteri supranaturale?

No links available
No downloads available

13 comentarii

  • Salutare, guest
  • Superb film am sa ma uit si la urmatoarele din triologie  Split (2016), and Glass (2019). Merita nota mai maire decat 7.3 sincer.
  • mda... pe vremuri ma entuziasmam la filmele lui shaymalan... finalul nu e tradus bine: institution for criminally insane nu inseamna ca e intemnitat pentru dementa, ci ca e internat intr-un centru pentru criminali nebuni.
  • filmul are niste fracturi logice grave: de exemplu, elijah spune ca e clar ca bruce e deosebit deoarece au fost 3 dezastre majore si un singur supravietuitor, bruce. evident ca nu are logica acest argument: daca ar fi fost 3 dezastre si in fiecare ar fi fost acelasi supravietuitor, mai ziceam, dar asa? bruce fusese supravietuitor doar intr-unul dintre accidente.
  • pe la minutul 58, bruce willis nu isi aminteste ca era sa se inece in piscina din scoala, cand era elev.... acum, cat de cretin sa fii sa nu iti amintesti un astfel de episod teribil. nu si-o mai amintea nici pe profesoara din scoala, hai sa fim seriosi...
    • Nu prea, cine ar vrea sa-si aduca aminte. Plus nu arata de vreo 20 de ani sa zici ca accidentul s-a intamplat acum vre-o maxim 10 ani.
  • ai dracu nespalati... la minutul 24, ala desface cadoul si arunca ambalajul pe jos. daca asa i-a invatat ma-sa...

Filme Asemanatoare