Ramai conectat
Parola va fi trimisa pe adresa de email
Introduce numele tau de utilizator sau adresa de email.O sa primesti un link unde sa-ti activezi noua parola.
Anuleaza
Filme si Seriale Online HD (FSOnline)
HD Wander

Wander

Wander    

R 94 min

5.0
IMDB: 5.0/10 539 voturi

Genul: Thriller

Subgen: ,

Limba:

Subtitrare:

După ce a fost angajat să cerceteze o moarte suspectă în micul oraș Wander, un investigator privat instabil din punct de vedere mental, devine convins că acest caz are legătură cu o conspirație care a provocat moartea fiicei sale.

No links available
No downloads available

9 comentarii

  • Salutare, guest
  • Excelent. Cumva in linia filmului "Jacob's ladder", doar ca aici este vorba de implanturi de cip iar in J's L despre droguri experimentale. Nota tehnica: subtitrarea este deficitara (greșeli gramaticale, lipsa de articole hotărâte, etc). 
  • Ai vazut tu un critic de film adecvat care sa fie Roman in afara de cei Straini ?! Acele note pe IMDB sunt date de o mare populatie  a Globului , eu nu imi aduc aminte de cineva Roman care sa fie recunoscut la nivel international  ,, Ca si Critic de film ''!
  • A ti inceput sa bagati filme si seriale cu note foarte mici ,  la cele sub nota 6  pe imdb nici nu le adaugam pe site ! m-am uitat putin la el imi venea sa rad cu lacrimi daca astea sunt filmele care apar industria se va duce de rapa in cativa ani !
    • industria SA DUS DE RAPA...se pune accentul pe seriale mai mult sau mai putin ''reusite'' cate 1-2 block-bustere la an sau 2 ani si atat...linia este f clara
    • Domnule agramat, va rog frumos sa va duceti inapoi in pestera din care  "a ti" iesit si sa va apucati de desenat pe pereti, deoarece la partea de vocabular si gramatica "a ti" esuat ! Acum lasand ironia deoparte, imdb nu reprezinta o eticheta a calitatii unui film. Oricine isi poate forma propria parere despre un film, nu dupa o nota pe un site, ci dupa vizionare. Multumim uploader-ului ca avem ce viziona si ca avem si  sansa de a ne "plange" de calitatea unui film.

Filme Asemanatoare