Ramai conectat
Parola va fi trimisa pe adresa de email
Introduce numele tau de utilizator sau adresa de email.O sa primesti un link unde sa-ti activezi noua parola.
Anuleaza
Filme si Seriale Online HD (FSOnline)
HD Warm Bodies

Warm Bodies

Warm Bodies    

PG-13 98 min ComedieDragosteGroază

6.9
IMDB: 6.9/10 181,319 voturi

, , ,

USA, Canada

Subtitrare:

O boala misterioasă omoară cea mai mare din populația lumii, umanitatea este redusă la grupuri mici, concentrate în arenele sportive.
Personajul principal, un strigoi care își amintește că numele său a început odată cu „R”, poate doar să mormăie sau să geamă şi își petrece zilele plimbându-se în jurul unui aeroport cu strigoi ce nu sunt capabili să gândească ca și el. „R” este prieten cu „M”, un bărbat mai în vârstă, care este, de asemenea, capabil să gândească și să vorbească. „Viața” este reglementată de „Bonies”, scheletele cu pielea întinsă peste ele ce emit un bâzâit aparte care provine de la formele lor supranaturale. Strigoii își petrec zilele consumând creier de la fiinţele vii, lucru ce le permite să experimenteze viața victimei. Într-o zi, „R” și „M” conduc o partidă de vânătoare, „R” mănâncă creierul unui tânăr pe nume Perry, trăind emoțiile și experiențele sale cu privire la Julie, femeia pe care o proteja. Copleşit de sentimentul de dragoste, „R” devine protectorul Juliei.
Dragostea născută între ei îl face pe „R” să o urmeze în Citi Field – Queens, New York, cel mai mare refugiu al oamenilor ce au supraviețuit.

No links available
No downloads available

6 comentarii

  • Salutare, guest

Filme Asemanatoare