Ramai conectat
Parola va fi trimisa pe adresa de email
Introduce numele tau de utilizator sau adresa de email.O sa primesti un link unde sa-ti activezi noua parola.
Anuleaza
Filme si Seriale Online HD (FSOnline)
HD What Is a Woman?

What Is a Woman?

    

PG-13 95 min

8.6
IMDB: 8.6/10 6,052 voturi

Genul: Documentar

Subgen:

Limba:

Subtitrare:

No links available
No downloads available

10 comentarii

  • Salutare, guest
  • Foarte bun! Cred că își merită nota de pe IMDB (8.6, în iunie 2022). Eu i-am dat nota 8 pentru că mi s-a părut previzibil pe alocuri. Încă sunt surprins de unele interviuri... Să nu poți răspunde la întrebarea din titlul filmului mi se pare lipsă de bun-simț (ro.wikipedia.org/wiki/Bun-simț) sau să urmărești un scop ascuns!
  • In primul rand va mulumesc ca l-ati postat!! E o gura de aer rece dupa toate filmele tipic propagandistice de la Hollywood. Acesta este cu adevarat un documentar bun care prezinta foarte bine realitatea situatiei prezente, mai ales in contextul in care Cancel culture ia amploare. Se pare ca celor de la Daily wire nu le este frica ca vor fi anulati.Orice copil are dreptul de a fi protejat de aceasta miscare bolnava si cred ca noua adultilor ne revine obligatia de a le oferi aceasta protectie. Daca aveti nevoie pot face subtitrare atat in engleza cat si in romana pentru cei care nu se descurca doar cu audio in engleza.
    • Admin
      Ar fi foarte dificil si v-ar luat foarte mult timp sa stati sa creati timpii pentru fiecare linie in parte la film. Puteti sa incercati, dar mai bine asteptati sa apara dintr-o alta sursa si sa realizati doar subtitrarea in limba romana de pe un script gata facut.
  • americani sant nebuni in toata regula , si acele chesti conduc multe tari si decid soarta multor tari si oameni , asta inseamna nebunie totala 

Filme Asemanatoare