Ramai conectat
Parola va fi trimisa pe adresa de email
Introduce numele tau de utilizator sau adresa de email.O sa primesti un link unde sa-ti activezi noua parola.
Anuleaza
Filme si Seriale Online HD (FSOnline)
HD 25 Years of Innocence (25 lat niewinnosci Sprawa Tomka Komendy)

25 Years of Innocence (25 lat niewinnosci Sprawa Tomka Komendy)

25 lat niewinnosci. Sprawa Tomka Komendy    

PG-13 116 min

7.5
IMDB: 7.5/10 460 voturi

Genul: Dramă

Subgen:

Limba:

Subtitrare:

No links available
No downloads available

13 comentarii

  • Salutare, guest
  • Când se comit astfel de erori e grav și faptul că autorii reali sunt în libertate și continuă să facă rău. Poliția ne ia de proști când prind un pedofil sau violator îi pun în cârcă zeci de cazuri ca să dea ei bine în statistici CĂ AU REZOLVAT CAZURI. Știți câte crime cu AN (AUTOR NECUNOSCUT) au avut loc în România în ultimii ani? 700 (ȘAPTE SUTE). Nu vorbește nimeni de criminali în serie în libertate. Nu mai pun la socoteală disparițiile, mai ales de copii. Dacă n-ar exista presa, nu am știi nici 0,01% din aceste lucruri. Ei. polițiștii, țin foarte mult la statistici, să dea bine la public, dar pe cele negative nu le oferă publicului, doar la cerere. Dormiți liniștiți, poliția veghează pentru voi! Czul Dincă, mie persoanal, îmi ridică mari semne de întrebare. Un om nu o ia razna așa la bătrânețe. Ori a făcut asta toată viața ori nu e el. Eu nu am întâlnit cazuri de criminali în serie cu început de "carieră" la bătrânețe. Doar dacă s-a activat ceva în urma unei pierderi a unei persoane dragi în mod violent. Atunci este "explicabil" la nivel psihologic, dar nu a fost cazul lui. Pornirile carnale ale lui Dincă au fost cu siguranță prezente și în tinerețe, întrebarea fiind de ce el s-a activat tocmai acum?! De când am văzut prima poză cu el, am zis, imposibil, bătrânelul ăsta nu poate fi el criminalul-violator de minore. Am lucrat într-un domeniu unde am văzut polițiști de la două secții de poliție care luau șpagă câte 20 de euro de căciulă, în fiecare seară ca să închidă ochii la activitatea proxeneților. Paznicii hotelurilor alți 20 de euro, recepționerul alți 20 de euro. Clientul străin 200 de euro pentru o fată. Combinatorul avea partea lui. Fata doar o sugea și la propriu și la figurat. Maxim primea o doză, ca să meargă mai departe. Dacă nu merge cu bătaia, merge cu drogurile. Acești polițiști mizerabili trebuie eliinați mdin societate. Să trăiască ei pe o insulă amenajată special pentru ei, să o împartă cu proxeneții și aceștia din urmă să le scoată lor fetele la produs acolo pe o insulă doar a lor. Bineînțeles că e utopic ce îmi doresc, dar nu se știe niciodată ce regim politic vine pe viitor și veți suferi o viață pentru 20 de euro. Nu v-ați întrebat niciodată de ce din milioanele de fete duse cu forța la prostituție de-a lungul anilor nu a fost niciodată o fată de polițist?!?!?! Dormiți liniștiți, Poliția veghează. "Siguranță și încredere"! Scârbă mare am și pentru cei care dau la Academie, respectiv la Școlile de Poliție. Același material de fomiști care se gândesc câtă mită să ia pe zi, după ce îmbracă uniforma la muncă. Societate bolnavă până în măduva oaselor! Și nu numai a noastră. Multă corupție e și în alte state considerate civilizate.
  • SPOILER ALERT- nu citi dacă nu ai văzut filmul.Spoiler alert- nu citiNu citi!!!La finalul filmului, cel care îi oferă o țigară e chair el, cel din viața reală. Mi-am dat seama după ce am căutat cazul pe google. Nu m-am prins din prima. La noi e celebru cazul Marcel Tundrea. Este aproape identic! Condamnat la 25 de ani în 1992 pentru viol și crimă asupra unei fetițe de 14 ani, Mioara Gherasie, eliberat după 12 ani (2004) în urma unei probe ADN.
  • Emotionant si revoltator in acelasi timp.Ce nenorociti politisti si procurori care cica ar trebui sa faca dreptate.Cine ii va da inapoi anii  pierduti...?Si aia ar fi trebuit judecati pentru ce i-au facut acestui om nevinovat.

Filme Asemanatoare