Ramai conectat
Parola va fi trimisa pe adresa de email
Introduce numele tau de utilizator sau adresa de email.O sa primesti un link unde sa-ti activezi noua parola.
Anuleaza
HD 6 Below: Miracle on the Mountain

6 Below: Miracle on the Mountain

6 Below: Miracle on the Mountain    

PG-13 98 min

5.6
IMDB: 5.6/10 916 voturi

Genul: AcţiuneBiograficDramă

Subgen:

Limba:

Subtitrare:

An adrenaline seeking snowboarder gets lost in a massive winter storm in the back country of the High Sierras where he is pushed to the limits of human endurance and forced to battle his own personal demons as he fights for survival….

No links available
No downloads available

10 comentarii

  • Salutare, guest
  • mda..exact ce ma gandeam. o mare plictiseala . asta trebuia sa fie short film,de maxim 20 de minute. majoritatea scenelor sunt total inutile,adica amintiri de ale lui . . i-am dat o sansa doar datorita comentariilor ,dar si astea sunt exagerate rau.nu va luati dupa comentarii, in cazul asta e mai bine sa va luati dupa nota mediocra de 5.6 care e si aia mare..e pe 4.5 -5 normal
  • 59.06 FEMEIA AIA INCEARCA SA ASEZE O FIGURINA RUPTA PE CELE 2 RESTURI DE PICIOARE SI SE ASTEAPTA SA STEA? DE PE CE PLANETA E FEMEIA AIA?
  • NU POTI SA RATACESTI 4 ZILE PE UN MUNTE SI SA NU ITI IEI REPERE DE LA INCEPUT. CHIAR DACA NU AI REPERE, E SIMPLU SA STABILESTI ESTUL SI VESTUL, SUDUL SI NORDUL. DACA STII IN CE DIRECTIE SA O IEI, E CHIAR SIMPLU SA TE ORIENTEZI SI SA AJUNGI LA DESTINATIE...
  • interesant. dar pe la min 30 isi face el un fel de harta si se gandeste cam pe unde e punctul de plecare. si o ia la vale... pai el a pornit de sus, de la capatul telescaunului, cum naiba sa fie punctul de plecare MAI JOS???

Filme Asemanatoare