Ramai conectat
Parola va fi trimisa pe adresa de email
Introduce numele tau de utilizator sau adresa de email.O sa primesti un link unde sa-ti activezi noua parola.
Anuleaza
HD Xtreme (Xtremo)

Xtreme (Xtremo)

Xtreme    

PG-13 N/A

7.1
IMDB: 7.1/10 25 voturi

Genul: AcţiuneAventuri

Subgen: ,

Limba:

Subtitrare:

Într-un thriller intens și necruțător, un fost asasin e ajutat de sora sa și de un adolescent cu probleme să se răzbune pe redutabilul său frate.

No links available
No downloads available

10 comentarii

  • Salutare, guest
  • Pierdere de timp, scene de lupta decupate din desene animate, nu are intensitatea si antrenul filmelor gen 007 si MI , nu exista comparatie. Nota umflata maxim. nu merita mai mult de 5
  • Acest film te tine in priza si e foarte bine regizat. Actorii joaca excelent. E la fel de intens ca Mr. Nobody, poate nu la fel de bun, dar aproape,,, il fugareste din urma... Merita nota!
  • Nimic interesant....păi nu înțeleg se zice ca actorul ăsta Teo garcia ar avea 1,80 înălțime...dar mie mi se pare ca avea  1,68 sau 1 72.Că toți actorii erau foarte înalți chiar si fata.Mi-a plăcut scenele cu bătaie mai puțin acelea când a luat el bătaie..dar nush ce să zic..Bunicel filmul .Mersi Admin. 
  • Mai lasati'ma in durerea mea :)) A batut Maxim ala toti actorii din film,injunghiat,impuscat de 2 ori in spate,a supravietuit intr-o explozie :))))))))Daca mai dura filmu 15-20 minute batea si regizoru si pe nevastasa si toata familia lui :))))))Filmul a fost bun,parca m-am uitat la desene animate! :))))))))

Filme Asemanatoare