Ramai conectat
Parola va fi trimisa pe adresa de email
Introduce numele tau de utilizator sau adresa de email.O sa primesti un link unde sa-ti activezi noua parola.
Anuleaza
HD The Operative

The Operative

The Operative    

PG-13 116 min

5.7
IMDB: 5.7/10 4,927 voturi

Genul: AcţiuneDramăMister

Subgen: , ,

Limba:

Subtitrare:

Bazat pe cartea lui Yiftach R. Atir, ” The English Teacher”, „Agenta” este un thriller psihologic despre o tânără femeie occidentală Rachel (Diane Kruger) recrutată de Mossad pentru a merge sub acoperire în Teheran, unde se găsește implicată într-un triunghi complex cu recrutorul ei Thomas (Martin Freeman) și subiectul ei Farhad (Cas Anvar).

No links available
No downloads available

13 comentarii

  • Salutare, guest
  • mda, in fine, trecand pe langa unele fracturi logice, filmul e interesant. as fi curios sa vad continuarea.
  • 1.33.43 ea a iesit din iran cu pasaportul, s-a dus in germania, apoi in turcia,si de acolo a intrat ilegal in iran cu masina. cum poate pleca legal din iran, daca ea apare ca fiind iesita din tara?
  • 1.29.03 cum sa spui ca ai fost lovit de o bicicleta, cand e clara urma volanului pe torace???? e ca si cum primesti un pumn in ochi si spui ca te-ai lovit cu usa... se vede ca minti.
  • 1.12.50 exclus sa folosesti un agent care are deja o legenda, in aceeasi tara sub o alta legenda ca sa transporte niste bombe clandestin... e bataie de joc, nu asa se procedeaza in servicii... si cum justifica profesoara de engleza care a plecat cu pasaportul de profesoara de engleza din Iran faptul ca e tot in Iran unde a intrat cu pasaportul de arheolog? pasaport pe alt nume? concret, ea e in iran desi la vama apare ca iesita din iran. cum poate iesi din nou legal din iran?
  • 42.05 ala e un adaptor de priza de la 220 la 110 sau invers si cu diferite tipuri de stechere. nu e ceva neobisnuit sa ai asa ceva in casa, pentru concedii in tari cu amperaj si voltaj diferit, dar e ciudat sa tii asa ceva pe masa, inseamna ca il folosesti zilnic. adica ai un dispozitiv electric sau electronic cumparat dintr-o tara straina, dispozitiv pe care il folosesti zilnic.
  • de la 35.12 pana la 35.21 aia doi de la filaj si-au dat seama ca au fost deconspirati. si tipa s-a deconspirat, comportamentul ei nu e al unui om obisnuit. cine isi face contrafilajul cand merge pe strada? corect, doar un alt agent.
  • 13.47 tipa se misca si se comporta supect. e singurul pasager care se uita cu teama in toate partile si la toata lumea. iranienii ar fi retinut-o imediat sa o chestioneze.
  • 5.42 si in continuare. cine e prostul care a avut ideea sa foloseasca documente si dosare mossad scrise in engleza? :))))))

Filme Asemanatoare