Ramai conectat
Parola va fi trimisa pe adresa de email
Introduce numele tau de utilizator sau adresa de email.O sa primesti un link unde sa-ti activezi noua parola.
Anuleaza
HD Barbarian

Barbarian

Barbarian    

R 102 min

7.6
IMDB: 7.6/10 14,300 voturi

Genul: GroazăThriller

Subgen:

Limba:

Subtitrare:

Ajunsă în Detroit pentru un interviu, o tânără își rezervă cazare într-o casă. Când ajunge acolo, noaptea târziu, află că aceasta a fost rezervată de două ori, iar un bărbat ciudat e deja cazat. Deși intuiește că nu e o idee bună, ea decide înnopteze acolo, dar în curând descoperă mult mai multe motive de temut decât oaspetele neașteptat.

No links available
No downloads available

25 comentarii

  • Salutare, guest
  • Ma plictiseam si aveam chef sa vad un film horror generic. Nu m-am asteptat la ceva asa de misto. Asemeni peliculei Poltergeist din 1982, care a fost realizata cand suburbiile (acum in ruina in Detroit) reprezentate in film erau noi-noute, in spatele unui horror superficial si generic de Hollywood se ascunde horror-ul mult mai concret si cotidian al realitatii neoliberale, surprinse in cheie maximalista la mai multe niveluri: tranzitia dinspre fordismul anilor 70 la Reagan-Thatcherismul anilor 80 si efectele sale sociale (mai ales in cheie de gen), satira patronasului "macho" caraghios de Airbnb specifica epocii me too, femeia pre-moderna in aspectul ei primordial (Venus din Willendorf), lipsit de sexualizarea la care ne asteptam de la cultul spectacolului in zilele noastre... un film care se joaca cu istoria si prezentul, super fain si recomand la toata lumea care prefera un film horror nu neparat mai smart, dar macar care da dovada de constiiinta istorica.
  • Faza finala cum o apara asa ca pe copilul ei, trebuia sa fie moarta de la masina oricum. Ideea asa in sine a fost interesanta.
  • Excelent! Un tip intra într-o belea cu o tipa, și ca sa plătească avocații, începe să măsoare suprafața neintabulată (subsoluri / coridoare, etc) a unei proprietăți pe care vrea sa o vândă. Surpriza horror: catacombele erau locuri de răpire și tortură in care cad victime și doi chiriași "întâmplători". Mai departe descoperiți singuri. Merită. Cel putin pt. iubitorii genului asta de film. 
  • din primele 10 minute am sesizat greșeli pe care orice om cu inteligenta nu medie, submedie nu le-ar face. film foarte prost care nu isi merita nota. nu m-am putut uita pana la final
    • "Care este / pe persoană", nu uita să iți aduci rudele (de gradul 1 măcar) la "difuzarea de Crăciun". :))
  • Captivant! Are ceea ce-i trebuie unui thriller...te tine in tensiune de la inceput si pina la final.

Filme Asemanatoare