Ramai conectat
Parola va fi trimisa pe adresa de email
Introduce numele tau de utilizator sau adresa de email.O sa primesti un link unde sa-ti activezi noua parola.
Anuleaza
HD America: Imagine the World Without Her

America: Imagine the World Without Her

America: Imagine the World Without Her    

PG-13 105 min

5.6
IMDB: 5.6/10 4,985 voturi

Genul: Documentar

Subgen:

Limba:

Subtitrare:

Political commentator, author and filmmaker Dinesh D’Souza puts forth the notion that America’s history is being replaced by another version in which plunder and exploitation are the defining characteristics. D’Souza also posits that the way the country understands the past will determine the future. Using historic re-enactments, D’Souza explores the lives and sacrifices of some of America’s greatest heroes, including George Washington and Frederick Douglass.

No links available
No downloads available

4 comentarii

  • Salutare, guest
  • ok, am inteles ideea documentarului: pleaca de la acuzatiile initiale pe care le-am criticat eu, ca sa le demonteze pe parcurs. bun, bine realizat.
  • eu sunt fan al sua. acuzatiile sunt stupide... toate marile natiuni s-au fondat pe furt, crime si genocid. imperiul roman? impreiul persan? imperiul otoman? imperiul austro-ungar? impreiul german? imperiul britanic? imperiul tarist? crestinarea asiaticilor si africanilor? care extindere petrecuta vreodata s-a rezlizat prin discutii sau putere de convingere? totul s-a facut pe seama natiunilor mai slabe si mai sarace. punct. sua nu face exceptie, dar e cel mai bun lucru care i se putea intampla lumii. fara sua nu ar fi existat victoria din primul si al doilea razboi mondial. vorbeam toti ruseste de la vladivostoc la lisabona pana acum si nu asta imi doresc. din toate punctele de vedere e mai bine asa cum e acum, cu sua la conducerea lumii. 
  • nu mai zic de comentariile profesorului universitar negru de la georgetown care vorbeste despre rasism... daca nu erau stramosii lui adusi ca sclavi in america, ar fi trait liber in congo sau nigeria unde ar fi taiat probabil frunze de palmier. ce sanse ar fi avut negrul ala sa ajunga profesor universitar in congo sau nigeria? sa fim seriosi...
  • foarte interesant documentar. problema e ca chiar daca ar fi sa spunem un referendum si lumea ar vota, sunt sigur ca 99 la suta dintre americani de origine mexicana ar alege sa ramana in sua si nu sa fie anexati de mexic. e vorba aici de diferente uriase de civilizatie, confort si nivel de trai. doar un nebun ar alege mexicul in locul statelor unite. daca arizona, texas sau california ar reveni mexicului, in 10 ani acolo va fi o mizerie sinistra, asa cum e in ciudad de mexico. niciun om zdravan la cap nu ar accepta sa plce dintr-o tara dezvoltata in care are un serviciu bine platit, asigurare medicala, posibilitate de studii si concedii intr-o tara mancata de coruptie si droguri, cu saracie si mizerie.

Filme Asemanatoare