Ramai conectat
Parola va fi trimisa pe adresa de email
Introduce numele tau de utilizator sau adresa de email.O sa primesti un link unde sa-ti activezi noua parola.
Anuleaza
HD Surrogates

Surrogates

Surrogates    

PG-13 89 min

6.3
IMDB: 6.3/10 150,032 voturi

Genul: AcţiuneSFThriller

Subgen:

Limba:

Subtitrare:

Surrogates prezinta un viitor in care oamenii traiesc in izolatie, ei comunicand cu alti oameni prin intermediul robotilor, care activeaza pe post de surogat social, versiuni mult mai aratoase decat exemplele lor umane. Agentul FBI Greer va apela la ajutorul surogatului sau pentru a investiga o crima a unui student de colegiu geniu care a inventat surogatii. Pe masura ce cazul devine din ce in ce mai intortocheat, Greer va trebui sa se aventurze in afara propriei sale case, daca chiar vrea sa prinda acest criminal si va mai apela la ajutorul agentului Peters pentru a depista cine este in spatele acestei crime.

No links available
No downloads available

3 comentarii

  • Salutare, guest
  • Bai sunteti penibili cu pop up urile voastre. Inteleg ca e buna si reclama da asa invaziva la fiecare 10 secunde cu "ma-ta vrea sa suga" e cam de cacao.. Nu conteaza ce si cum ,sau ca filmele sunt moka, faceti in asa fel incat sa putem plati daca asta e problema ,dar eliminati kkturile astea de ad uri. La inceput cand se putea chestia asta eram fascinat de site (plateai o suma si stateai linistit fara : cancer, maciuca mare sau ca te cauta vecina lu gogu la un tzumbuy; chiar si acum il consider mai bun ca Netflix sau alte siteuri cu plata. Chiar as plati bucuros doar sa scap de aberatiile astea de reclame. ca e una sau 10 nu e problema dar cand apar la fiecare 10 secunde , iti cam taie cheful.. zic si eu!O zi frumoasa sa aveti!
    • Admin
      Aveti dreptate , dar nu putem sa facem acest site contra costa , pentru ca automat se vor sesiza autoritatile si vor avea motiv real sa inchida site-ul. Toate site-urile care au facut treaba asta in trecut , au fost inchise in cateva luni. Pentru dumnevoatra singura solutie este sa folositi extensii de tip adblock sau o aplicatie numita Web Video Cast pe care o instalati pe atat pe telefon cat si pe smartv si faceti cast direct la tv , fara sa mai aveti de a face cu asa multe pop-up-uri. Cu o simpla cautare pe google , gaseati toate aceste solutii. O zi frumoasa si dumnevoastra !

Filme Asemanatoare