Ramai conectat
Parola va fi trimisa pe adresa de email
Introduce numele tau de utilizator sau adresa de email.O sa primesti un link unde sa-ti activezi noua parola.
Anuleaza
HD Sideways

Sideways

Sideways    

R 126 min

7.5
IMDB: 7.5/10 148,385 voturi

Genul: AventuriComedieDramă

Subgen:

Limba:

Subtitrare:

Cei doi formeaza un cuplu deosebit de straniu – Jack este un afemeiat inrait, Miles e un tip etern nefericit si pesimist. Jack vrea sa-si traiasca „ultimele clipe de libertate”, pe Miles il intereseaza doar perfectiunea unei sticle de vin. Jack se multumeste cu un Merlot ieftin; in timp ce Miles tanjeste dupa gustul perfect al unui Pinot. Singurul lucru pe care par sa-l aiba in comun este amestecul de ambitii nerealizate si regretul ca timpul a trecut prea repede peste ei.

No links available
No downloads available

3 comentarii

  • Salutare, guest
  • Ah feminiștii ăștia de semeni ai mei, bărbații cum scriu/regizează ei filme despre femei, dar și bărbați și mai ales despre relațiile dintre toți aceștia. O pereche de 2 bărbați, best buddies, având diferite grade de (ne)siguranță de sine, descoperă în niște barmanițe soarele Californiei care să îi încălzească și să-i matureze. Se vede că e făcut în 2004 și probabil scris mult mai înainte. Dacă era soi de anul ăsta, barmanițele se combinau între ele și băieții noștri rămâneau doar cu "iubirea" de vin, de sine sau a celuilalt. Gingaș ne spune filmul că unul dintre ei e Cabernet, iar celălalt Pinot :) și că ei au nevoie de iubirea podgorenelor ca să se coacă și să mustească :) M-a luat cu amețeală de la el, dar are un parfum așa de vin(film) vechi. Merită văzut.
  • eu nu inteleg cum pot amesteca americanii astia vinurile in asa hal... aia la masa incep cu sauvignon blanc, apoi trec la pinot noir, dupa aia am vazut un rose in pahare...
  • Chiar drăguț. Doi tipi, foști colegi de facultate, unul divorțat de doi ani, profesor de liceu și scriitor "nepublicat", celalalt actor figurant care din când in când primea cate un contract pentru reclame, pleacă într-o excursie / "circuit al vinului", in loc de petrecerea burlacilor înainte de căsătoria actorului cu fiica unui producător de reclame. Excursia este un prilej bun de a pune ordine in prioritățile fiecăruia și de a înțelege ce au greșit in trecut de au ajuns in situația deloc luminoasa in care se afla. 

Filme Asemanatoare