Ramai conectat
Parola va fi trimisa pe adresa de email
Introduce numele tau de utilizator sau adresa de email.O sa primesti un link unde sa-ti activezi noua parola.
Anuleaza
HD Star Wars: Episode IV – A New Hope

Star Wars: Episode IV – A New Hope

Star Wars: Episode IV - A New Hope    

PG 121 min

8.7
IMDB: 8.7/10 852,420 voturi

Genul: AcţiuneAventuriFantastic

Subgen:

Limba:

Subtitrare:

Povestea, pentru acea minoritate infimă care nu o cunoaşte, începe cu o descoperire neaşteptată făcută de băieţanul Luke Skywalker. El locuieşte undeva într-o fermă de pe Planeta Tatooine şi, într-o zi, observă că robotul de mâna a doua primit în dar de la părinţii este purtătorul unui mesaj venit din spaţiul intergalactic, de la o anumită prinţesă Leia.

No links available
No downloads available

12 comentarii

  • Salutare, guest
  • JustFlor - Pentra ca la vremea cand a fost lansat Star Wars nu sau gandit producatorii ca v-or avea succesul care l-au avut,...au pornit o serie de filme de la un anumit punct ca si conceptie si idee....pe parcurs au evoluat,....tehnica si miile de intrebari genul tau s-au reflectat la producatori (George Lucas),....care functie de feed-back au inceput sa regandeasca toata  seria,...pe cand au fost turnate primele filme anii 70-80, George Lucas era si el inca tanar,...si cu o viziune extraordinara pt. respectivii ani,...pe parcurs a devenit "monstrul consacrat" care este,....deci,...sper sa intelegi,...anyway,....a fost este si v-a ramane ceea ce este George Lucas,....un premergator al SCI-FI de calitate,...inclusiv pt. seriile animate.
    • Vai de generatia voastra. Habar nu aveti de nimic, incepind cu limba romana: "v-or avea"??? "v-a ramane"???A inceput cu episodul 4 pentru ca nu stia ca o sa aiba succes??? Si a regindit toata seria dupa "feedback"??? Te-ai gindit mult? Lucas a avut 6 episoade in proiect de la inceput. Stiam de ele chiar si in Romania comunista in 1984. Nu a avut mijloace sa le faca pe primele 3, de aia a inceput cu 4, care era mai simplu. Chiar si asta a iesit foarte prost si era sa nu mai fie niciodata lansat, a trebuit sa il refaca intr-un timp scurt. Varianta actuala a fost din nou modificata (putin) in anii '90.
  • Salut ! Dupa ce am vazut The Mandalorian, mi am zis sa vad toata seria de la bun inceput. Asa ca rog sa mi spuna si mie cineva de ce primul film, adica acesta din '77 e numit episodul 4 si nu primul, sau mai e vreo serie pana la acesta ? Merci !

Filme Asemanatoare