Ramai conectat
Parola va fi trimisa pe adresa de email
Introduce numele tau de utilizator sau adresa de email.O sa primesti un link unde sa-ti activezi noua parola.
Anuleaza
3 Sezonul 1 Episodul
SUBTITRARE ROMÂNĂ

Fugitivus

Descriere

Spartacus realizes that becoming the leader of a mass of freed slaves can be challenging and he struggles to keep the rebellious group intact when news of Claudius Glaber’s arrival in Capua reaches him.

12 comentarii

  • Salutare, guest
    • Admin
      Dupa terminarea filmarilor sezonului 1, actorul principal a fost diagnosticat cu o forma de cancer , filmarile pentru sezonul 2 au fost amanate si au inceput filmarile pentru Spartacus: Gods of the Arena , in tot acel timp actorul a inceput tratamentul iar dupa finalizarea tratamentului s-a simitit mai bine si s-a intors la filmarile pentru sezonul 2 dar intre timp cancerul a recidivat si au fost nevoiti sa-l inlocuiasca. Actorul s-a stins din viata pe 11 septembrie 2011 , la varsta de 39 de ani.
    • Admin
      Noi da , cei care au tradus serialul asta , se pare ca nu.Daca tot ati remarcat ca lipsesc linii , nu ati remarcat si numele traducatorului si echipa din care face parte ?
      • degeaba va suparati daca spunem despre subtitrare. nu noi am urcat serialul si nici subtitrarea ci voi ! poate ca tonul celui care a facut remarca a fost putin exagerat dar are dreptate : de unde ati facut rost de subtitrare ?
      • Admin
        Oricum nu conteaza ca le vom schimba cu totul. Noi am luat dupa subs.ro , acolo cine a sincronizat-o pentru varianta bluray nu a verificat. Probabil a sincronizat dupa o subtitrare fie dvdrip sau hdtv iar bluray ce avem noi aici si dupa care a fost sincronizat este varianta extented (extinsa) , sunt scene in plus.