Ramai conectat
Parola va fi trimisa pe adresa de email
Introduce numele tau de utilizator sau adresa de email.O sa primesti un link unde sa-ti activezi noua parola.
Anuleaza
HD Blade Runner

Blade Runner

Blade Runner    

R 117 min

8.2
IMDB: 8.2/10 435,888 voturi

Genul: SFThriller

Subgen: ,

Limba:

Subtitrare:

Intr-un viitor cyberpunk al lumii, bazat pe tehnologie avansata si inteligenta artificiala, omul a descoperit tehnologia crearii de clone umane, folosite pentru coloniile din spatiu, dar cu durata de viata limitata. In Los Angeles-ul anului 2019 Deckard este un Blade Runner, un politist specializat in descoperirea replicantilor. Desi voia sa se retraga, Deckard este obligat sa revina cand cinci clone evadeaza dintr-o colonie extraterestra si ajung pe Pamant.

No links available
No downloads available

5 comentarii

  • Salutare, guest
  • Nu am putut să trec de prima jumătate de oră. Până acolo, nu am văzut decât mici similarități cu cartea scrisă de Phillip K. Dick. Faptul că Dave Holden e împușcat de un android în timp ce-i aplică testul, câteva nume ici și colo, ca Deckard, bineînțeles, Holden, Bryant, Batty sau Pris, și faptul că Eldon Tyrell (În carte Rosen) îl pune să-i aplice testul lui Rachael. Dar în rest n-are nici o legătură. Rick o identifică din prima pe Rachael ca android, când în carte îl păcălește inițial să creadă că testul a dat greș. Iar dacă testul a dat greș, nu mai au nici o modalitate de a identifica androizii. Nici o mențiune de războiul nuclear, de dispariția animalelor... bufnița nu joacă absolut nici un rol...(în carte îl lasă pe Rick să creadă că e adevărată ca să poată să negocieze cu el să nu facă publice rezultatele testului, oferindu-i ceea ce credea el că e o bufniță adevărată, în condițiile în care bufnitele dispăruseră primele după războiul nuclear și nu mai exista nici una pe planetă) numele androidului care-l împușcă pe Holden e Polokoff nu Leon, în carte nu se pomenește nimic de nici un asiatic, aparent Rick nu lucrează ca vânător de recompense la departamentul lui Holden, n-are nevastă, n-are oaie electrică... Care mai e motivația lui pentru a retrage androizi?! Iar androizii erau 8 inițial, fugiți de pe colonia de pe Marte. Își omorâseră stăpânii și fugiseră. Holden retrăsese 2, până când l-a împușcat Polokoff, iar Deckard, la început era prezentat ca un vânător de recompense bun, dar nici măcar la fel de bun ca Holden, d-apăi mai bun ca el. Din ce-am văzut în prima jumătate de oră pot să bănuiesc liniștit că nici noua religie, Mercerismul, nu e prezentă... Și toate  neconcordanțele astea doar într-un sfert din film. Dezamăgitor. 
  • Finalul este interpretabil, filmul este bun, m-am uitat la el doar ca sa inteleg mai bine povestea. Urmeaza acum ssa ma uit la BR 2049 care este tot aici pe site
  • Poate pentru anii '80 a fost "revoluționar". Insa in zilele noastre e mai degrabă plictisitor. 
      • Mă faceți să râd: plictisitor, cadre mișto, soundtrack.....intorceti-va la chinezi zburători

Filme Asemanatoare