Ramai conectat
Parola va fi trimisa pe adresa de email
Introduce numele tau de utilizator sau adresa de email.O sa primesti un link unde sa-ti activezi noua parola.
Anuleaza
HD How I Became a Superhero

How I Became a Superhero

Comment je suis devenu super-héros    

PG-13 97 min

7.3
IMDB: 7.3/10 28 voturi

Genul: AcţiuneAventuriComedieSF

Subgen: , ,

Limba:

Subtitrare:

Într-o lume în care oamenii coexistă cu supereroii, un polițist singuratic face echipă cu o detectivă isteață pentru a opri traficul de substanțe ce trezesc superputeri.

No links available
No downloads available

9 comentarii

  • Salutare, guest
  • Foarte bun filmul, aș spune unul dintre cele mai bune filme din acest gen. Fără mizerii politicianiste (probabil de aceea nu are continuare deocamdată), foarte ancorat în realitate. E vorba despre realitatea din Franța, cine știe despre ce este vorba poate să aprecieze combinația de melancolie și acțiune tipic franceză. Actorii joacă extrem de bine, ceea ce este, din păcate, cam rar în filmele cu supereroi. O notă pozitivă din partea mea merită coregrafia: luptele în care femeile înving bărbații sunt în general mult mai credibile în acest film decât în 99% dintre filmele americane. Nota IMDB este meritată (eu îi dau un 7.5). 
  • Bun film, penrtu cei ce apreciaza genul SF si FANTASY. Ceilalti ramaneti la telenovele, si nu mai comentati ceea ce depaseste puterea voastra de intelegere.
  • mie mi-a placut. nu e atat de flamboyant precum productiile americane dar se simte mai uman mai realist
    • Admin
      Dati acum un refresh si incercati din nou. Cand vedeti ca se incarca greu sau nu apare recaptcha deloc, inseamna ca avem de a face cu un atac de tip ddos.

Filme Asemanatoare