Ramai conectat
Parola va fi trimisa pe adresa de email
Introduce numele tau de utilizator sau adresa de email.O sa primesti un link unde sa-ti activezi noua parola.
Anuleaza
HD Aliens

Aliens

Aliens    

R 137 min

8.4
IMDB: 8.4/10 459,039 voturi

Genul: AcţiuneSFThriller

Subgen:

Limba:

Subtitrare:

Ripley, singurul supravieţuitor al contactului echipajului de pe Nostromo cu creatura extraterestră, pluteşte prin spaţiu în naveta sa de salvare timp de 57 ani. După ce este salvată, Ripley este surprinsă de neîncrederea cu care este întâmpinată povestea ei. Însă comunicaţiile cu coloniştii trimişi pe planeta extratereştrilor se întrerup brusc. Compania îi cere lui Ripley să se întoarcă pe planeta LV-426 împreună cu o echipă de puşcaşi marini, însă refuză. În cele din urmă, Ripley îşi dă seama că singura cale a-şi alunga teama din suflet este să se confrunte direct cu ea. Sigourney Weaver este din nou Ellen Ripley într-o continuare dintre cele mai copleşitoare şi apreciate de critică din toate timpurile.

No links available
No downloads available

6 comentarii

  • Salutare, guest
  • Filmul asta e perfect din toate punctele de vedere.Coloana sonora e geniala.Amplifica senzatia de groaza si este perfect setata pe fiecare scena.James Cameron e cunoscut ca fiind un regizor dur dar rezultatele sunt pe masura.Toti actorii parca au fost facuti pentru filmul asta.Vad ca e varianta lunga.Super.
  • Filmul asta e perfect din toate punctele de vedere.Coloana sonora e geniala.Amplifica senzatia de groaza si este perfect setata pe fiecare scena.James Cameron e cunoscut ca fiind un regizor dur dar rezultatele sunt pe masura.Toti actorii parca au fos facuti pentru filmul asta.
  • Am văzut Aliens cînd aveam vreo 10 ani la cinematograf. Pfiu! Ce coșmaruri am avut juma din viața mea matură. Excelent film! L-am văzut de foarte multe ori. E pe net, cine vrea pe scurt și în versuri rezumatul francizei un video care se numește ,,amazing alien rap,,. E foarte bun și amuzant. Ciudat e că azi, Alien 3 mă sperie încă. Primele două au devenit mai soft pentru mine. Ca thrill.
  • fain ma,. fain , alien franchise are un story line de si daca esti prost tot pe pune pe ganduri, actrita ce o interpreteaza pe ripley e prea buna pt rolu asta, deci nota zece cu aplauze face tot filmu! cat despre echipaju de soldati marini...ba cine pui mei le-o dat drumu la neavizatii aia de la jocu de paintball in spatiu?? :)))))
    • deci te-o pus pe ganduri cumva ”franciza”  , mister „ de si daca ... „ iar actrita, aia, Sigourney Weaver, ii spune ( puturosule ), nu avea cum sa fie prea buna, decat dupa ce a inceput „ franchise” cu partea I -  V !!! 

Filme Asemanatoare