Ramai conectat
Parola va fi trimisa pe adresa de email
Introduce numele tau de utilizator sau adresa de email.O sa primesti un link unde sa-ti activezi noua parola.
Anuleaza
Filme si Seriale Online HD (FSOnline)
HD Bastille Day

Bastille Day

Bastille Day    

R 92 min

6.4
IMDB: 6.4/10 3,751 voturi

Genul: AcţiuneDramă

Subgen:

Limba:

Subtitrare:

Michael Mason e un hoț de buzunare care trăiește la Paris, și care, când fură o geantă care conține mai mult decât un portofel, se trezește vânat de CIA. Sean Briar, agentul trimis pe urmele lui, își dă seama repede că Michael e doar un pion într-un joc mult mai mare, dar că poate deveni cel mai important atu al său pentru a putea descoperi o conspirație masivă.
Acționând împotriva ordinelor primite, Briar îl recrutează pe Michael ca să-și folosească talentul la buzunăreli pentru a da de sursa corupției. Urmează o cursă contracronometru în următoarele 24 de ore, în care cei doi parteneri neașteptați descoperă că amândoi au devenit ținte vii și că, de acum încolo, nu se pot baza decât unul pe celălalt pentru a putea elimina un inamic ascuns și extrem de periculos.

No links available
No downloads available

3 comentarii

  • Salutare, guest
  • eee, deja de la tc 1.00.00 e tras de par. cum se duc 5 politisti si intra in banca frantei si umpla la serverul central si isi transfera 500 de milioane de euro sub pretextul ca protejeaza banca... pe server scrie: FEDERAL RESERVE BANK, in engleza, la banca nationala a frantei :)))))) si multe alte prostii. filmul e pueril. cafteala impuscaturi si aiureli cat cuprinde.
  • bun film. de acord si cu interventia celor de la RAPID, ca sa scapi de cei care iti distrug tara si modul de viata e ok si sa le plantezi dovezi si sa ii expulzezi.
  • Nu-l ratati :). "Luther" si "Robb Stark" :)). Actiune si joc bun. Cam prea mica nota de altfel.. mergea un 7.5 :)

Filme Asemanatoare