Ramai conectat
Parola va fi trimisa pe adresa de email
Introduce numele tau de utilizator sau adresa de email.O sa primesti un link unde sa-ti activezi noua parola.
Anuleaza
HD Before the Flood

Before the Flood

Before the Flood    

PG 96 min

8.2
IMDB: 8.2/10 26,599 voturi

Genul: Documentar

Subgen:

Limba:

Subtitrare:

Filmul este o relatare informativă și captivantă despre modul în care societatea poate preveni dispariția speciilor, ecosistemelor și comunităților indigene aflate în pericol în diverse colțuri ale lumii. Imaginile documentarului aduc dovezi clare ale crizei ecologice tot mai grave care produce daune ireversibile asupra peisajelor virgine din Groenlanda până în Indonezia, afectând echilibrul climatic al planetei și accelerând extincția unor specii de animale îndrăgite.

Dorind să trimită și un avertisment înaintea alegerilor prezidențiale americane din această toamnă pentru ca oamenii să aleagă lideri ce au pe lista de priorități politice privind schimbările climatice, filmul explică totodată soluțiile reale, practice ce pot salva planeta. DiCaprio discută cu personalități și persoane din toate categoriile societății, atât din țări dezvoltate cât și din țări în curs de dezvoltare, care își expun viziunile unice, pasionale și pragmatice despre ce trebuie făcut astăzi și în viitor pentru a preface sistemele noastre economice și politice în instituții care respesctă mediul înconjurător.

Printre intervievați se numără președintele Barack Obama, fostul președinte Bill Clinton, secretarul de stat John Kerry, secretarul general al Națiunilor Unite Ban Ki-moon și Papa Francisc, precum și cercetători eminenți ai NASA, ecologiști ai pădurilor, oameni de știință apreciați, lideri comunitari și activiști înflăcărați ce luptă să salveze lumea

No links available
No downloads available

Un comentariu

  • Salutare, guest
  • Daca toti ar putea intelege ca DEJA SE INTAMPLA(!!!), ne-am putea lupta cu guvernele! (ex Obama si gay marriage) Numai ca este prea multa prostie in lumea aceasta! PROSTIE SI LACOMIE, amandoua in detrimentul copiilor nostri si mai departe! Daca se va mai ajunge mai departe... Trist documentar! Si bun, dar...ce folos, oare?

Filme Asemanatoare