Ramai conectat
Parola va fi trimisa pe adresa de email
Introduce numele tau de utilizator sau adresa de email.O sa primesti un link unde sa-ti activezi noua parola.
Anuleaza
HD Bliss

Bliss

Bliss    

R 103 min

4.8
IMDB: 4.8/10 292 voturi

Genul: DragosteDramăSF

Subgen:

Limba:

Subtitrare:

O poveste de dragoste uimitoare – Greg, după ce a divorțat recent și apoi a fost concediat, o întâlnește pe misterioasa Isabel, o femeie care trăiește pe stradă și e convinsă că lumea poluată și distrusă din jurul lor este o simulare pe computer.

No links available
No downloads available

13 comentarii

  • Salutare, guest
  • Am vazut ca nu ati fost de acord cu comentul celui care a spus ca actorul NU ESTE DIN FILMUL ASTA  ...ei bine NU este ce cauta el in acest film nu este ce trebuie este ca nuca in perete ...Salma nici ea nu prea este ce trebuie dar merge "digerata"  mai greu dar actorul clar nu este distribuit corect  .. C e pacat scenariu bun distributie sa nu spun proasta , ne inspirata ..actori NU se potrivesc cu scenariul/povestea
  • Interesant film. Mi-ar fi placut o continuare sau o detaliere a finalului. Pacat ca asemenea idei raman seci si de ordinul unui singur film in loc sa fie facut un serial.
  • trailerul pare ok ! acum daca  voi sunteti obisnuiti  numai cu block buster  gen marvel  si John wick , binenteles ca  asemenea filme vi-se par de cacao.  Pe pariu 99% dintre voi  cand vad un film in compara cu  avenger    john wick  etc  .. gen block buster !!! 
  • Plictisitor ,deja minutul 28:12 secunde și am decis să renunț 😒Are nevoie de o notă mai mică 😂
  • astia au facut filmele normale SF si SF-ul ..normal ( whatever normal means in 2012) ; 3 ca o reclama olandezo-germana  extinsa ,mixed family 'n stuff
  • àici este treaba cu glanda pineala. Cica daca o activam,putem sa comunicam telepatic si universal,si sa levitam chiar. Este vorba doar de forta de gravitate.
  • Owen Wilson - un actor insipid care a facut praf orice film in care a jucat. Filmul asta nu face esceptie, am rezistat 3 min. Nu inteleg cine il promoveaza pe acest imbecil.

Filme Asemanatoare