Ramai conectat
Parola va fi trimisa pe adresa de email
Introduce numele tau de utilizator sau adresa de email.O sa primesti un link unde sa-ti activezi noua parola.
Anuleaza
HD Body Cam

Body Cam

Body Cam    

R 96 min

5.3
IMDB: 5.3/10 940 voturi

Genul: GroazăMisterThriller

Subgen: , ,

Limba:

Subtitrare:

Cops involved with covering up a murder by getting rid of their body cam video footage find themselves haunted by an evil spirit.

No links available
No downloads available

10 comentarii

  • Salutare, guest
  • O porcarie execrabila, nici politist, nici de groaza, o mare pierdere de timp! Daca sunteti tari de caracter si vreti groaza in stare pura, cititi cartea Exorcistul, de William Peter Blatty. Aia da groaza, nu porcaria asta de...desen animat!
  • Filmu asta nu este un horror cum ar trebui sa fie,  pentru ca in povestea filmului este regizat de cineva cu foarte multa ura fata de politie (veti putea observa cum mor foarte brutal),  incat filmu a fost transformat intentionat in  propaganda Black Lives Matter si vanatoare de politisti. Ce draku este asa  de interesant in mizeria asta de film ca numai plictiseală contine 🤑🤑🤑
      • User eu....auzi esti prost sau te faci .. pe bune? ai vazut macar filmul cat de varza este? Cand User Vondrei  a zis de propaganda, sa referit la scena cand politistu acela care a intrat in acel magazin, si in momentu ala la televizoru din acel magazin rula acea stire despre moartea lu george floyd, si in momentu ala se uitau toti urat la polititst pana si vanzatorul la refuzat, sau faza cand  au venit cei doi politisti sa verifice cartieru, si pe strada au gasit acel copil de culoare singur, si in mod normal si-au facut datoria sa verifice carei treaba, dece era acolo, daca era ok acel copil, si in mod isteric au esit toate acele persoane de culoare sa sara pe politisti,casa nu mai spun de nebuna aia de culoare care se foloseste de acea entitate monstruosa sa ucida politisti. Deci e clar ca toate fazele-astea e propaganda Black Lives Matter asa cum a atentionat User Vondrei. 
    • Sau au un program stabilit de foarte mult timp si pe care il respecta cu strictete si se mai gasesc oameni care sa ne atentioneze subtil in legatura cu ce va urma.

Filme Asemanatoare