Ramai conectat
Parola va fi trimisa pe adresa de email
Introduce numele tau de utilizator sau adresa de email.O sa primesti un link unde sa-ti activezi noua parola.
Anuleaza
HD Brestskaya krepost (Fortress of War)

Brestskaya krepost (Fortress of War)

Fortress of War    

PG-13 138 min

7.5
IMDB: 7.5/10 9,002 voturi

Genul: AcţiuneDramăIstoric

Subgen:

Limba:

Subtitrare:

No links available
No downloads available

15 comentarii

  • Salutare, guest
  • atentie, film rusesc de propaganda! nu va pierdeti timpul! e un rahat facut ca sa spele imaginea armatei rosii, o armata de nespalati, violatori si hoti! ca si in prezent, soldatii rusi erau pusi pe jaf si violuri in tarile pe care le ocupau! nu va pierdeti timpul cu propaganda rusa!
    • Toate filmele de război sunt propagandă,americane, rusești..la fel..te temi că îți spală creierul?...hahaha 
  • Bine ca a spus-o "locan" mai jos. Si noroc ca am citit comentariul lui. M-a salvat de la 2 ore de plictiseala. Ce nu spun propagandiștii rusi ai zilelor noastre (producătorii de film, etc) este ca Belarus, Ucraina, Romania (pana in '44) și Finlanda (de exemplu) au fost aliați ai Germaniei împotriva sovietelor. Deci rusii nu au eliberat deloc Brestul. L-au ocupat, și l-au ținut ocupat vreo 50 de ani (la fel ca pe Romania). Si acum emanația bolșevismului, dictatorul de Belarus, se pare ca inca terorizează țara aia...Daca Nemții nu porneau război cu vestul și nu ar fi făcut holocaust-ul, lumea ar fi fost de 1000 de ori mai buna acum.    
  • Prea mare nota IMDB. Ce s-a intamplat cu scoala ruseasca de film, nu inteleg. E jucat prost, cu expresii faciale "intense" dar care nu conving deloc. Pacat.
    • Nu ştiu de ce... dar mereu am avut impresia că atunci când vorbim despre Alinuța, termenul ''intens'' este aproape un pleonasm. :)))□- Tovarăşe căpitan, după ultimul bombardament nepoată-mea, aia mică, Alinuța, şi-a pierdut fesul. Cu cap cu tot... că doar ştiți că-l avea prins, regulamentar, în cuie, să nu răcească. Eu sunt bătrână; am şi diabetul ăsta, vai de păcatele mele... mă puteți ajuta să-l găsesc?■- Aveți o poză?□- N-am... da' priviți ce ochi dulci avea!■- Mda! Păcat că aveți diabet!~Oamenii diferă. Nu sunt xerox-uri. Fiecare are o amprentă proprie, o personalitate proprie, nu plâng toți la aceleaşi filme, nu râd toți la aceleaşi glume, ''interesant'' pentru unul poate însemna ''plictisitor'' pentru altul. Plus că aici nu-i vorba despre trist, vesel, glumeț sau beat. Aici discutăm despre personaje aflate în circumstanțe imposibil de imaginat. Este foarte uşor să-ți dai cu presupusu', la un pahar de champagne, în fața televizorului. Ok, se poate comenta despre acuratețea istorică... fiind totuşi un film. Dar despre faptul că interpretarea este prea intensă!? :))) Ce vreau să spun este că în realitate... un om ''normal'', pentru care iadul înseamnă coada de la înmatriculări auto... iar cel mai intens ''bombardament'' este, probabil, de Anul Nou... n-are de unde dracu să ştie ce-nseamnă ca mocheta din living să-i fie bătută, de praf... cu proiectile, cât tomberonul, lansate de Thor sau de Odin. În timp ce mă-sa se plimbă, de colo-colo, fără cap. La propriu! Este, oare, prea intensă... expresia facială? Sau singura îngrijorare ar trebui să o reprezinte... pe unde i-au zburat bigudiurile!?
  • Dupa parerea mea cel mai bun film rusesc pe tema razboiului a fost "9 Rota" din 2005 (razboiul din Afganistan). Daca il puteti posta pe site, iubitorii genului sigur or sa fie incantati 
    • Da... clar, ar fi putut fi vorba despre francezi! :))) Că ăştia, pe bătaie, au fost periculoşi rău! Din savate au dezvoltat stilurile... capră - practicat în special de femei, bazat pe principiul non-rezistenței (un soi de aikidō local în care se foloseau de părțile tari ale adversarilor până când aceştia îşi epuizau muniția şi adormeau) şi stilul potârniche - practicat în special de bărbați, bazat pe dispersări rapide prin tufişuri, pivnițe, poduri, hambare, căpițe, grajduri şi cotețe, în stil ninja, cu care zăpăceau orice adversar. Sau poate ai citit tu prea mult Dumas. În realitate, ai idee cât timp le-a luat germanilor să bea champagne şi să mănânce croissante la Paris? Vreo lună! Cum au reuşit? Simplu:■- Bă, paisans, à-côté moi! Sur deux coloane. Voi ştiți bancul cu găina? Ăla cu notre poule în votre cour?□- Mais non!■- Mais oui!□- Quand, exactement, mon seigneur?■- Maintenant, par exemple!□- Mais non!■- Mais oui!□- Pardonne-nous, altesse!!■- Bă, paisans... on ne sait pas comment te dire. Da' cu profonde sympathie şi grande compassion: hai, sictir! > Şi peste vreo lună... ghici, unde luptau nemții!? Prin Montmartre, atacau, la baionetă, Moulin Rouge-ul sub tirul doapelor de champagne inamice. Cam atât au putut francezii în fața opresorului nazist. Evident, după război... cele bune: să se-adune, cele rele: să se spele. Şi cum istoria a fost scrisă de învingători şi PENTRU învingători... ne-am trezit cu majoritatea francezilor, cu găină, cu cățel, cu purcel... plini de vitejie şi eroism, mari luptători în rezistență şi mari salvatori ai evreilor prigoniți; că doar, vorba aia: liberté, égalité, fraternité... în chiloți, la Saint-Tropez! :)))
    • Bine ca ai spus. Si noroc ca am citit comentariul tau. M-ai salvat de la 2 ore de plictiseala. Ce nu spun propagandiștii rusi ai zilelor noastre  (producătorii de film, etc) este ca Belarus, Ucraina, Romania (pana in '44) și Finlanda (de exemplu) au fost aliați ai Germaniei împotriva sovietelor. Daca Nemții nu porneau război cu vestul, lumea ar fi fost de 1000 de ori mai buna acum.    
  • Dacă tot am comentat, despre ''Soldatik'', că-i surprinzător de slab... iaca şi o peliculă (tot ''sovietică'') situată la polul opus: ''Brestskaya Krepost''. Şi care, din punctul meu de vedere, poate trimite la culcare foarte multe filme, despre război, holywoodiene. La absolut toate capitolele: acting, cinematografie, dinamica scenelor, efecte pirotehnice, scenografie, montaj, sunet... totul este, vorba românului: Champions League. Iar ăla micu'... Alyosha: excepțional! Dacă stau să mă gândesc nu am mai văzut un asemenea ''copil'', credibil... de la ''What's Eating Gilbert Grape''. Îmi vine-n minte scena unde Gilbert (Johnny Depp) îl uită pe Arnie (DiCaprio) în cadă, jucându-se ''cu rățuștele''... şi îl găseşte, a doua zi, tremurând, vânăt de frig. Dar în momentul interpretării rolurilor Alyosha (Aleksei Romanovich Kopashov) era cu cinci ani mai precoce. Apropo, dacă vă întrebați: ''şi ce mare acting!?''... ca o simplă idee: la filmări au folosit apă caldă. Plus că ar trebui să vedeți şi restul rolului (raportat la vârstă şi pregătire), înainte de a vă pune întrebări legate de talentul nativ al lui DiCaprio. Dar revenind la pelicula ''sovietică''... pe scurt: cam aşa se face un film!

Filme Asemanatoare