Ramai conectat
Parola va fi trimisa pe adresa de email
Introduce numele tau de utilizator sau adresa de email.O sa primesti un link unde sa-ti activezi noua parola.
Anuleaza
WEB-DL Circle

Circle

Circle    

R 87 min

6.0
IMDB: 6.0/10 6,653 voturi

Genul: DramăGroazăSF

Subgen:

Limba:

Subtitrare:

Could you trust a jury of your peers with your life? The contestants of a mysterious death game must make harrowing decisions as they strategize for survival in this psychological sci-fi thriller.

No links available
No downloads available

8 comentarii

  • Salutare, guest
  • amenitari la adresa oamenilor normali, ale albilor, vezi ca daca te ei de noigrotoi si de homosexuali si alte minoritati mori. Voi inytelegeti manipularea de doi bai ale ovroizilor cu filmele astea , boraturile astea de "filme"?
  • Nu trebuie sa fie efecte speciale, actiune prin avion sau cine stie ce, uite aici, one place, few people, putin mister si gata!  fain.. fiecare cu sanse egale in limita educatiei pe care a primit-o.. that's the same in life.
  • daca va plac saw sau platforma,desi bineinteles nu sunt identice,o sa va placa si asta ,are ceva din ele,dar e diferit. mie mi a placut. Da de gandit
    • Ce este intradevar interesant, cel putin pentru mine, faptul ca toata actiunea se petrece intr-un singur platou de filmare (si ala mic) fara niciun decor diferit si cu un singur efect special din primul minut pana la deznodamant si cu toate astea a fost relativ bun

Filme Asemanatoare