Ramai conectat
Parola va fi trimisa pe adresa de email
Introduce numele tau de utilizator sau adresa de email.O sa primesti un link unde sa-ti activezi noua parola.
Anuleaza
HD Cloud Atlas

Cloud Atlas

Cloud Atlas    

R 172 min

7.5
IMDB: 7.5/10 272,052 voturi

Genul: DramăSF

Subgen:

Limba:

Subtitrare:

Unul din cele mai aşteptate filme ale finalului lui 2012 este ATLASUL NORILOR, rezultat al muncii de echipă a reputaţilor cineaşti Lana Wachowski, Tom Tykwer şi Andy Wachowski.  O dramă intensă şi impresionantă, ATLASUL NORILOR explorează impactul consecinţelor pe care le au asupra oamenilor acţiunile lor, de-a lungul trecutului, prezentului şi viitorului.
Povestea urmăreşte evoluţia unui suflet care se transformă de-a lungul câtorva secole dintr-un ucigaş într-un erou, modelându-se prin acţiune, mister, dramă şi romantism. O singură faptă bună reverberează pentru a provoca o revoluţie la sute de ani distanţă în viitor.

No links available
No downloads available

7 comentarii

  • Salutare, guest
  • i-am dat o sansa doar pt regizori dar e asa de lung si incurcat incat imi pare rau de timpul pierdut. Prea incurcat, prea ca la tara, prea multi-univers
  • mi-a placut intr-un mod ciudat. filmul te intriga si te face sa il urmaresti, desi cu greu intelegi cate ceva. nu as putea spune ca am inteles sensul si nici cum ceea ce fac anumite personaje influenteaza viitorul (poate doar partea cu ewing si lupta pentru abolitionism). restul fragmentelor mi se pare ca nu au nicio legatura intre ele, mai ales partea cu compozitorul.
  • No matter what you do it will never amount to anything but a single drop in a limitless ocean. What is an ocean but a multitude of drops.”................................................Este unul dintre filmele mele preferate.Pacat ca nu este asa de recunoscut.Mereu revin la el cand vreau sa ma simt mai bine.Iar muzica este fenomenala.NOTA 10.
  • 3 filme am vazut regizate de Tom Tykwer si toate sunt facute super..intr-un mod unicat. Si actorii joaca aproape perfect . in toate.
  • Filmul este foarte bun. Imi aduc aminte prima data cand l-am vazut n-am inteles mai nimic din el si l-am catalogat drept o prostie. A doua oara am inteles un pic. Acum la a 4-a sau a 5-a vizionare as vrea sa cred ca l-am inteles aproape de tot. Un film cum foarte putine se mai fac in ultima vreme. Nota 10 !

Filme Asemanatoare