Ramai conectat
Parola va fi trimisa pe adresa de email
Introduce numele tau de utilizator sau adresa de email.O sa primesti un link unde sa-ti activezi noua parola.
Anuleaza
HD Dear Basketball

Dear Basketball

Dear Basketball    

PG-13 6 min

7.1
IMDB: 7.1/10 3,663 voturi

Genul: AnimaţieBiograficShort

Subgen:

Limba:

Subtitrare:

O animație inspirată din poemul Dear Basketball, semnalând retragerea din sportul care-i poartă numele.

Regizori

Distributie

No links available
No downloads available

7 comentarii

  • Salutare, guest
  • deci,omu din 2017 vroia sa se retraga ;  asa ca ce alt mod mai bun decat o inscenare a la holywood putea sa faca decat asta ?!?!?   elvis just left the building !!!
      • si numai el..si nu doar prosti..unii-s de-a dreptul penebili ridicoli
    • Cred că unicul tău neuron... just left the building! Nu reuşesc să pricep ce fel de specimen se poate amuza despre un asemenea subiect şi în asemenea circumstanțe!? Trebuie să recunosc: RAR. Mi-a trecut o secundă prin minte că locul tău este la Antipa. Lângă... organu lu' Terente, la borcan. Dar şi ăla are mai mult haz.
    • cu parere de rau o spun , fara sa jignesc pe nimeni ( asta ar fii intentia) ca ne meritam soarta si locul unde suntem in lume ( in general vorbind ) din cauza unor specimene  de genul , care , revenind la postarea de mai sus , s`a simtit si el important scriind 2 randuri despre o tragedie ( si nu exagerez spunand asta ) despre care nu are nici cea mai vaga idee. poate a auzit si el despre Kobe ca a fost un jucator de baschet , dar nu stie ce a reprezentat pentru clubul unde a jucat , pentru nationala ptr care a jucat si ptr sport in general . dar a simtit el nevoia sa scrie ceva . cu parere de rau o spun ca ne meritam soarta , cat despre specimenul de mai sus , nu ca as fii eu in masura , dar chiar nu stiu ce sfat sau sugestia sa i  dau ... ca ar fii degeaba ... dupa 2 ransuri scrise poti sa ti dai seama ca el chiar nu poate mai mult de atat

Filme Asemanatoare