Ramai conectat
Parola va fi trimisa pe adresa de email
Introduce numele tau de utilizator sau adresa de email.O sa primesti un link unde sa-ti activezi noua parola.
Anuleaza
Filme si Seriale Online HD (FSOnline)
HD Downfall

Downfall

Downfall    

R 156 min

8.3
IMDB: 8.3/10 235,083 voturi

Genul: BiograficDramăRăzboi

Subgen:

Limba:

Subtitrare:

În toiul unei nopţi de noiembrie, în 1942, mai multe tinere sunt escortate de ofiţeri SS prin pădure, către „Vizuina Lupului”, cartierul general al lui Hitler din estul Prusiei. Tinerele sunt candidate la postul de secretară personală a Fuhrer-ului. Printre ele se află şi Traudl Junge (Alexandra Maria Lara), în vârstă de 22 de ani, o tânără cu chip proaspăt din Munchen.
Femeile sunt aduse în sala de aşteptare din faţa biroului personal al lui Hitler şi fiecare este dornică să facă o impresie cât mai bună. Uşa biroului se deschide şi intră Adolf Hitler (Bruno Ganz). Femeile se ridică în picioare, iar Fuhrer le întâmpină, rând pe rând, cu o strângere de mână şi întrebarea de unde provin. Traudl este aleasă pentru post şi tânăra e copleşită de bucurie la gândul că îşi va servi ţara alături de Fuhrer-ul său.

No links available
No downloads available

2 comentarii

  • Salutare, guest
  • Un film extraordinar, plin de realism, cu rolul lui Hitler interpretat genial de către Bruno Ganz. Despre ultimile zile din viata dictatorului nazist cuprins de o disperare pe care nu a vrut sa o recunoască pana in ultima clipa. 

Filme Asemanatoare