Ramai conectat
Parola va fi trimisa pe adresa de email
Introduce numele tau de utilizator sau adresa de email.O sa primesti un link unde sa-ti activezi noua parola.
Anuleaza
1 Sezonul 3 Episodul
SUBTITRARE ROMÂNĂ

Alone in Damascus

Descriere

Eli makes an influential ally. Though early operations in Damascus quickly bear fruit, Dan fears Eli’s bold methods will get him killed.

8 comentarii

  • Salutare, guest
  • Am aterizat mai tarziu pe planeta si abia acum am vazut comentariile de mai jos . Antisemit inseamna a fi impotriva urmasilor lui Sem . Or urmasii lui Sem sunt mai multi decat onorabilul popor evreu . Deci a fi antisemit inseamna a fi si impotriva tuturor descendentilor lui Sem intre care sunt si multe popoare arabe si musulmane . Ati insusi semnificatia termenului doar pentru cei care sunt impotriva ta ce sa fie ?
  • Usor cu pianu' pe scari , baieti . Totusi , uitati-va la ep 3 min 52 : Seamana cu suferintele Cristice, adica interesant pt cei care nu-l recunosc !PS  : anacronic sa spui"spurcati" despre cei care au alta credinta.Trebuie sa fii analfabet.Defineste termrnul si-ti mai dau o snsa! :)
  • bogdane bine observat!dar vezi ca erau doua CV-uri si da nu exista asemenea tehnologie!(erau primii tranzistori si aia cu germaniu!!vlabulsi vezi ca tu esti spurcat!vrei sa spui ca noi evreii te furam???nu Romanul tau propriul tau frate atunci cine-i spurcatul?ti-am furat eu ceva ai ceva cu mine personal t-iam furat eu rotiile de la caruta??esti nazist??ce mata ai??stapanestete si stapanitiva antisemitiilor!
  • aparatul de transmisie(de fapt arata ca un aparat de radio) nu este nici pe departe cu tehnologia din 1962, are un condensator variabil care nu exista in 62 si un circuit integrat.