Ramai conectat
Parola va fi trimisa pe adresa de email
Introduce numele tau de utilizator sau adresa de email.O sa primesti un link unde sa-ti activezi noua parola.
Anuleaza
6 Sezonul 11 Episodul
SUBTITRARE ROMÂNĂ

Atonement

Descriere

The team participates in a joint task force with the FBI when a car bombing has ties to a terrorist group planning an attack in Los Angeles; a tragedy from Deacon’s past gives insight into the origins of his faith.

Site-ul Userload o sa revina, doar ca mutarea pe un alt server este destul de complicata in aceste momente si nu se stie exact cat va mai dura, dar o sa va anuntam cand o sa aflam si noi mai multe detalii. Folositi pana atunci sursele suplimentare (Netu sau Mixdrop).

4 comentarii

  • Salutare, guest
  • Putin, regimul lui, dar mai ales tot putregaiul sovietico-rusesc sunt dovedite istoric ca fiind parte din terorismul mondial si esenta terorismului de stat rusesc! Dispretuiesc tot ce inseamna URSS la modul cel mai natural posibil! Cred ca nu este nevoie de propagandism neo-marxist americanesc ca sa am nu stiu ce sentimente! incepe sa ma irite in egala masura si estul si vestul, pentru ca vestul nu mai este ce era odata! 
  • Bună seara, dacă îmi puteți spune de ce player-ul Netu.tv nu funcționează în sensul că de 2 zile apare pe ecran unde ar trebui sa fie play un mesaj care spune in felul următor.Checking your browser accessing hqq.toThis process is automatic. Your browser will redirect to your requested content shortly.Please allow up to 5 seconds...Se încarcă dar la nesfârșit și pentru nu a pierde timpul nimănui folosesc Chrome și da am încercat deja soluțiile obișnuite 
    • Admin
      Buna ziua ! Este un sistem nou instalat de ei pentru a se proteja de diferite atacaturi. Noua ne functioneaza ok, adica dupa ce trec acele 5 secunde, episodul se incarca normal. Daca folositi VPN, probabil ca lucurile sunt mai complicate si poate sa nu se incarce deloc.