Ramai conectat
Parola va fi trimisa pe adresa de email
Introduce numele tau de utilizator sau adresa de email.O sa primesti un link unde sa-ti activezi noua parola.
Anuleaza
Filme si Seriale Online Subtitrate HD
4 Sezonul 9 Episodul
SUBTITRARE ROMÂNĂ

Don’t Run

SerialThe Flash
Data2017-12-05

Descriere

Amunet kidnaps Caitlin and puts meta-dampener handcuffs on her to keep her from turning into Killer Frost. Amunet tells Caitlin she needs her to perform a tricky medical task and if Caitlin fails, Amunet will kill her. Meanwhile, The Thinker traps The Flash in a speedster-proof prison. With the clock ticking, The Team doesn’t have the time or resources to track both Caitlin and Barry so Iris is forced to choose who to save.

10 comentarii

  • Salutare, guest
  • cel mai tare serial,de cand am inceput sa ma uit num-am uitat la televizor.cel mai tarrrrrrrrreeeeee serial
    • And you can't speak romanian? De ce vorbesti in engleza? Vrei sa te dai mare ca știi engleză? Vad ca nu prea o duci bine: "... si they copy rick and morty?" De cand e "si" in engleză? E in italiană, dar nu cred ca am vazut sa fie si in engleza. Daca chiar vrei sa te dai mare du-te pe un site englezesc si vorbeste engleza. Asta e un site românesc, asa ca vorbeste si tu romana ca restul de oamenii de pe acest site. Nu va mai dați mari că stiti sa vorbiti engleză. Tu si retul de lume care face asta.
  • Asta e genul de episod, care atunci cand se termina te mai uiti inca vreo cateva secunde la monitor incercand sa procesezi si sa faci conexiuni. Super tare, iti multumim enorm de mult uploader, toti ce care l-am vazut pana acum, iti zicem " La mai multe!".
  • sunt probleme cu sursa serialului sau cu siteul?nu reusesc sa il vad...imi zice "adresa DNS...pentru serverul......