Ramai conectat
Parola va fi trimisa pe adresa de email
Introduce numele tau de utilizator sau adresa de email.O sa primesti un link unde sa-ti activezi noua parola.
Anuleaza
Filme si Seriale Online HD (FSOnline)
1 Sezonul 1 Episodul
SUBTITRARE ROMÂNĂ

Episode 1

Loading...
SerialStrangers
Data2018-09-10

Descriere

Jonah Mulray lives an ordinary life until he is told that his wife has been murdered in Hong Kong. He travels to repatriate her body, but discovers that she has been living a double life throughout their marriage as he uncovers a wider conspiracy.

Loading...

8 comentarii

  • Salutare, guest
  • Având în vedere că actorul principal,a interpretat,magistral,rolul,dr.Watson,din serialul Sherlock, nu vad de ce nu ar fi un serial de "cursa lunga"...Nu sunt de acord ,cu cei care,deja ,de la primul episod..dau sentința.
    • In primul rand actorul care a interpretat magistral (desi nu as fi folosit acest cuvant in descriere, nu se ridica la acel nivel) rolul Dr. Watson este Martin Freeman.... In acest serial joaca John Simm in rolul lui Jonah, personajul principal. In al doilea rand, sunt seriale care da, prind mai greu, actiunea e mai lenta si totul prinde contur mai tarziu; modul in care joaca actorii, cum sunt prezentate personajele, atentia la detalii, pot foarte bine spune din primul episod daca merita sau nu. Depinde de perceptie si gusturi :) Acesta este motivul pt care exista episoade pilot si unele seriale primesc green light pentru sezonul doi imediat dupa difuzarea primului episod. 
  • Sunt curioasă dacă va reuşi sa devină  după primul  episod un serial interesant cu un complot şi o intrigă bună sau va eşua in ceva mediocru. Tind să cred  cău ltima varianta va fi cea corectă, din păcate. Dar clar depinde de gusturi şi de aşteptări.