Ramai conectat
Parola va fi trimisa pe adresa de email
Introduce numele tau de utilizator sau adresa de email.O sa primesti un link unde sa-ti activezi noua parola.
Anuleaza
1 Sezonul 1 Episodul
SUBTITRARE ROMÂNĂ

Episode 1

Descriere

Dru escapes a dreaded dental checkup by convincing Kal to take his place. Later, strange things start happening as the family celebrates Diwali.

10 comentarii

  • Salutare, guest
  • Dupa obisnuita reclama,ecranul ramine negru.Nu scrie nimic.Am vazut f multe seriale,la das.,Chiar  La sectiunea. SF,si nu am avut nici o problema.Va Multumesc ca Va faceti timp pentru noi si ne incintati sufletele!
    • Va rugam sa faceti un test cu un alt device sau de pe un alt browser si sa ne spuneti daca este aceeasi problema. In caz ca se intampla la fel, o sa adaugam surse alternative si inlocuim si domeniul la prima sursa, ca poate asta fie problema la dumnevoastra.
  • Nu am reusit sa vad acest serial.Are o singura sursa.Nu am Mai  avut Probleme La celelalte seriale.Va rog sa. remediati.Va multumesc! 
    • Rapidvideo si Openload au fost inchise la sfarsitul anului 2019 si nu au fost inca inlocuite toate serialele care avea aceste surse. Netu.tv este singura sursa functionala la aceste seriale , deci ce problema intampinati mai exact pe Netu.tv ? Care este mesajul de eroare ?
  • Poate reusiti sa ma faceti sa inteleg...cum de apare subtitrari la tampenii de seriale ca care asta..... The Unlisted imediat cand a aparut repede ati facut si subtitrare si la serialu Impulse care este mult mai interesant.. de ceva saptamani a aparut si nu vati deranjat sa faceti subtitrarii  pentru pentru cei care vor sa vada si serialu IMPULSE .. deci dati dovada de..egoism... si de propaganda...WOKE..
    • In primul rand nu este tradus de noi , este traducere de tip retail , adica ori de la Netflix ori de la HBO sau de la vreo televiziune. Impulse a fost si probabil ca o sa fie tradus de Bursucel de la subs.ro . Dansul are multe proiecte in lucru si le face cand poate.