Ramai conectat
Parola va fi trimisa pe adresa de email
Introduce numele tau de utilizator sau adresa de email.O sa primesti un link unde sa-ti activezi noua parola.
Anuleaza
Filme si Seriale Online HD (FSOnline)
1 Sezonul 1 Episodul
SUBTITRARE ROMÂNĂ

Episode 1

Data2019-10-27

Descriere

Antarctica – the coldest, windiest, most hostile continent. Only the toughest can survive here. But the ocean here is warming and with that comes an uncertain future.

18 comentarii

 • Salutare, guest
 • Felicitari FsOnline! Sunteti foarte buni in ceea ce faceti, tineti-o tot asa! Sunt aici de circa doi ani si sunt foarte multumit de content-ul vostru!
 • Doar cand eram mic si urmaream emisiuni pe Animal Planet, atunci m-am simtit la fel de impresionat ca acum. Apreciez foarte mult documentarul si astept urmatorul episod.
 • Era necesar sa apara si pseudointelectualii cu retorica lor despre incalzirea globala.Uitati-va la ala de mai jos cu romgleza lui, n-are simtul penibilului.
 • Grandios, sentimentul ala de a fi in prezenta a asa ceva probabil e pur si simplu coplesitor si emotionant. Incalzirea globala e indeed un fenomen ingrijorator accelerat de noi, but then again suntem doar o specie din multitudinea asta si cum unele dispar pe zi ce trece asa va disparea si asta eventual fie de pe planeta fie definitiv, dar planeta va fi bine mersi si alte specii vor aparea, evolutia nu poate fi evitata
  • On location, Rolf trying to hold back his tears is very touching. Sa the afli in mijlocul acelei multimi “pinguinesti” si sa stii ca exista posibilitatea ca peste cateva zeci de ani sa existe nimic... must weigh a lot on one’s heart. And as far as our species is concerned, draga Rustle, ar fi un serviciu adus naturii daca am fi macar decimati, insa, potrivit oamenilor de stiinta, la un moment dat, we’ll be merging with the AI, so no chance sa disparem total si complet... pretty soon. In timp ce planeta nu ne va mai putea sustine. Si fara o alta planeta viabila in sight. If memory doesn’t fail me, anul trecut am inceput s-o vandalizam pe datorie din luna august. De la an la an perioada creste pe masura de lunile scad.And I could rant an eternity pe marginea acestui subiect arzator si spinos.To conclude, nu de oameni (poate nici macar de their pets) imi pare rau, ci de wild life. They’re all so innocent and naïve (vezi balenele din acest prim episod), blending so beautifully in this ecosystem sustaining the only possible life we may ever know... Si tocmai aceasta inocenta si naivitate ar trebui noi, care avem (sau ar trebui s-avem) constiinta, sa protejam, aparam si, prin urmare, conservam.
   • am si eu o intrebare: de ce sunt lasati astia gen ramona aici sa comenteze in engleza ?! sa nu mai spun ca este un comentariu plin de greseli.....
   • ramona, esti cumva veorica sub acoperire? citesti de pe foi ca sa nu spui prostii?!
  • Alex (cu majuscula), asa cum ii sade bine unui substantiv propriu, decat sa expulzezi (voalat) in eternul eter alegerile tale politice, care oricum nu prezinta interes pentru populatia globala minus persoana ta, mai bine ai uzita de multitudinea de sinapse cu care te-a inzestrat darnica natura intru a-mi indica punctual, i.e. cu subiect si predicat, erorile gramaticale din raspunsul pe care i l-am dat lui Rust Cohle.Astept cu interes deosebit replica ta, sunt convinsa, pertinenta. :)