Ramai conectat
Parola va fi trimisa pe adresa de email
Introduce numele tau de utilizator sau adresa de email.O sa primesti un link unde sa-ti activezi noua parola.
Anuleaza
1 Sezonul 5 Episodul
SUBTITRARE ROMÂNĂ

Episode 5

Descriere

Daniel’s descent reaches new depths as he enters the world of organ trading. As police and gangsters close in, Jamie makes an error.

7 comentarii

  • Salutare, guest
    • imi apare soy humano si aleg lb romana si scriu ceea ce este selectat acolo dar nu pot depasi, apas inainte si se repeta povestea, asta pe netu.tv, rapid video nu se incarca deloc si la openload scrie ca continutul este protejat, imi place acest serial si as vrea sa reusesc sa il vizionez in intregime, va multumesc pt toata munca depusa si pt raspuns
      • Nu ar trebui sa se intample asta. Aveti aici un exemplu video : https://gyazo.com/f86b5fcc0ed65b43ba558780150be94c . Mai mult ca sigur gresiti ceva in pasii respectivi. Va rugam sa ne trimiteti pe contact@filmeserialeonline.org un scurt video, ca sa putem raporta acesta problema mai departe sau macar sa va ajutam pe dumnevoastra sa o depasiti. In caz ca nu reusiti sa faceti asta, o sa adaugam alte surse pe care sa urmariti. Ceea ce oricum facem la toate serialele de pe site, dar la acesta inca nu s-a ajuns.
  • Salutare, am primit mesajul de eroare de mai sus cand am incercat sa accesez sursa Openload. Pe sursa Netu.tv am mesajul hqq.tv a refuzat conexiunea
    • S-a remediat pe openload ! Ceva extensii aveti pe acolo care blocheaza sursa Netu.tv . Testati de pe un alt device sau dintr-un alt browser.