Ramai conectat
Parola va fi trimisa pe adresa de email
Introduce numele tau de utilizator sau adresa de email.O sa primesti un link unde sa-ti activezi noua parola.
Anuleaza
Filme si Seriale Online HD (FSOnline)
3 Sezonul 1 Episodul
SUBTITRARE ROMÂNĂ

Episode One

SerialMisfits
Data2011-10-30

Descriere

Rudy gets a rude awakening in his first few days of community service, learning that with the keys to the infamous locker room comes a great deal of running, screaming and, in some instances, killing. But that really is the least of his worries. More pressing is just how to keep his secret superpower, well, secret. Meanwhile the rest of the gang are trying to adapt to life with their new superpowers. But just how did the trade-off with Seth, the superpower dealer, go down?

In cazul in care primiti eroare "HLJ.js error: networkError - fatal: true - manifestLoadError" la modul general pe sursa Netu.tv , solutia permanenta este schimbarea DNS-ULUI provider-ului cu cel public de la Google sau orice alt DNS public.

Instructiuni cum sa faceti acest lucru gasiti in acest articol.

.

Un comentariu

  • Salutare, guest
  • de aici incolo nu mai merita felul cum au schimbat personajele tot... puterile... aiurea rau genul de serial care chiar e caterinca si misto si dupa se termina urat ma asteptam la mai multe de la restu cred ca nu mai aveau bani sa il continuie. efectiv ma asteptam sa foloseasca puterile sa jefuiasca banci sa intre in inchisori prostii si dastea dar de unde bani...ASTA E FINALUL DE SEZON NU VA MA UITATI DE AICI INCOLO CA E SUPER NASPA