Ramai conectat
Parola va fi trimisa pe adresa de email
Introduce numele tau de utilizator sau adresa de email.O sa primesti un link unde sa-ti activezi noua parola.
Anuleaza
3 Sezonul 1 Episodul
SUBTITRARE ROMÂNĂ

Falcon

Descriere

Jack Ryan investigates a secret plan to restore the Soviet Empire through war, embarking on a dangerous op with the help of Rome Station Chief Elizabeth Wright and Head of Russia House James Greer. Meanwhile, an assassination on home soil forces Czech President Alena Kovac into a dangerous position with Russia.

15 comentarii

  • Salutare, guest
  • Se face reverire la Olimpiada de iarna la de Lake Placid asadar americanii erau gazde era vorba de semifinala de hochei pe gheata URSS v Cehoslovacia. Si Romania a fost calificata la hochei in 1980 ce sport aveam in acele vremuri. 
  • Americani n-au fost la Jocurile Olimpice din 1980. Unul din toata masinaria asta sa nu stie un lucru esential?!?
  • Mie mi-a dat cu virgula cand l-a extras pe rus din M.Neagra si au ajuns undeva in sudul Greciei cu barcuta aia...
    • o barca Zodiac 7 de doar 200 cai (exista si de 250) are o viteza maxima de 43.4 noduri, aprox 80 km/h.In film ti se zice ca vasul A PLECAT din Sevastopol si astia l-au interceptat in Marea Neagra. Dat fiind faptul ca de cand plecase (cu 1 zi inainte sa afle SUA) si pana s-au mobilizat pt operatiune, s-au scurs vreo 2 zile, e sanatos sa presupunem ca vasul se afla in Sudul Marii Negre.Grecia se intinde, hat, pe sub Bulgaria pana aproape de Dardanele.Logica si bunul simt iti vor arata ca sunt vreo 360-400km de la cea mai apropiata insula greceasca pana in sudul MN, iar la viteza barcii iti vor da vreo 4-5 ore de deplasare (ceea ce e plauzibil pt ca au plecat pe noapte si au ajuns dimineata).La fel ca atunci cand va pronuntati doar pe titlul unei stiri, nici aici nu ati cascat ochii sau rumegat cu creierul, doar ati percutat anti-Vest ca niste frustrati ce sunteti.
  • sezonul 1 superb nota 10 in rest 2 si 3 execrabile nici măcar nota 3 nu le as da , nu înțeleg cum un serial foarte bun a devenit o mizerie execrabila???????????
    • Sunt destule exemple în direcția asta. Aș aminti in directia asta doar serialul Blindspot.Si are legatura, dupa cate pot sa observ, cu faptul ca pe producatorii serialelor ii intereseaza (in 99% din cazuri) exclusiv audienta si respectiv profitul. Si de aceea ei lasa "deschisa" actiunea. Si dupa ce cu un prim sezon au captat interesul a suficient de multi oameni, ei scriu in continuare scenariul conform cu preferintele majoritatii "fanilor". E exact ca in democratie. Daca majoritatea oamenilor care voteaza sunt cretini si usor de prostit, atunci o sa apara o serie de "alesi" pe masura si va suferi toata lumea. Daca majoritatea "fanilor" unui serial au o dorinta in directia ca personajul principal sa se sinucida, foarte probabil ca asa se va si petrece. Eventual in ultimul episod, ca sa te zgarii pe ochi ca ti-ai pierdut timpul cu acel serial.Nu se urmareste transmiterea unui mesaj in spiritul unor principii spirituale, cum ar fi Binele (acela real) triumfa intotdeauna, sau Calatoria Eroului... etc. Mai exista seriale interesante insa trebuie sa fii cu ochii in 14 pt ca sunt si ele infiltrate cu elemente de propaganda woke, leftista, socialista, ateista (sau chiar satanista), etc