Ramai conectat
Parola va fi trimisa pe adresa de email
Introduce numele tau de utilizator sau adresa de email.O sa primesti un link unde sa-ti activezi noua parola.
Anuleaza
Filme si Seriale Online HD (FSOnline)
4 Sezonul 7 Episodul
SUBTITRARE ROMÂNĂ

Help Is Other People

Data2019-11-07

Descriere

On the last day of the experiment, Chidi is faced with one final ethical dilemma.

Sursa Jetload a fost inlocuita de sursa Evoload la tot ce publicam nou pe site sau la serialele unde este nevoie de o alta sursa de vizionare. Astazi 5 iunie s-a mai facut o schimbare la player si aveti cateva functii noi (aceleasi ca la serverul Netu.tv).

Trecerea de la Jetload la Evoload a fost facuta pentru viteze de streaming mai bune si un player compatibil cu toate device-urile.

Asteptam un feedback din partea voastra , daca va place sau nu aceasta schimbare.

P.S : Sursa Jetload este inca functionala si nu o sa fie inlocuita curand la serialele si filmele pubicate in ultimele luni sau de cand s-a inceput adaugarea acestei surse. Daca aveti un model smartv si nu va functioneaza sursa Evoload, va rugam sa ne spuneti ce model este acela.

5 comentarii

  • Salutare, guest
      • Admin
        O sa facem tot posibilul sa o adaugam in seara aceasta. Avem multe lucruri de facut , mai multe decat era de facut intr-o zi normal de cand a picat openload. De asta avem aceste intarzieri.
    •  Deja exagerati, sincer. Dupa ce ca oamenii astia lucreaza din greu sa va puna seriale si cauta subtitrari IN ROMANA pentru voi si mai fac totul PE GRATIS, mai si tipati la ei ca nu au pus subtitrarile la cateva zile dupa ce au pus episodul? Dupa ce ca nu platiti 50 de lei pe luna la Netflix unde aveti subtitrari gata puse, va plangeti cand cineva face asta pentru voi pe gratis. Cumparati-va Netflix si aveti subtitrarea imediat in romana. Echipa FsOnline, multumesc mult pentru toate serialele pe care le-ati incarcat pe site si pentru munca depusa in a face oamenii fericiti!