Ramai conectat
Parola va fi trimisa pe adresa de email
Introduce numele tau de utilizator sau adresa de email.O sa primesti un link unde sa-ti activezi noua parola.
Anuleaza
1 Sezonul 4 Episodul
SUBTITRARE ROMÂNĂ

Marie

Descriere

Taking us back nine years, Marie struggles in her marriage to Aaron as she deals with the turbulence of Aaron’s arrest, trial and incarceration.

11 comentarii

  • Salutare, guest
  • Buna! Daca stie cineva cum se numeste melodia de la minutul 8:14, va rog sa imi spuneti. Ca am tot cautat, dar in zadar...
  • Spoilere:"Nu incerca sa rezolvi o problema care nu exista" Ce cringe a fost toata scena asta de passive aggressive si in acelasi timp foarte normala ca si cum e evident ca el fiind barbat cu toxic masculinity and all si isi mai si cere scuze. "Uita-te acum la viitorul nostru" nici macar nu isi cere scuze protagonista pentru atitudine si tot ea il calmeaza sa il "imbarbateaza" dupa ce el ii cu da desigur ca semnez. In toate serialele astea barbatii nu au nici o treaba. Tot ea se pune in fata politistului cu mainile sus sa nu "faca" ceva (ce expresie avea ea zici ca politistul era de vina cu sistemul lor cu tot). Si martori mincinosi si politisti corupti ca si cum ii doar o alta zi obisnuita in America. Prietenul lui era recidivist cu ofiter de supraveghere si il prinsese ca a vandut droguri doar "putin" acolo cat sa o trimita pe fata in spital si Aaron mai colabora cu el? Asta nu scuza martorii mincinosi dar a cam dat-o in bara Aaron acolo.
    • Nu trebuie luat ca atare e doar identity politics mainstream ca o femeie poate si ar trebui sa faca ce vrea ea, lucru ce le-ar fi fost refuzat pana acuma din diferite motive.
  • Ce epsiod de umplutura visati ? Chiar a fost un episod foarte bun, iar Marie este de apreciat cate a facut pentru Aron. Asta da femeie..p