Ramai conectat
Parola va fi trimisa pe adresa de email
Introduce numele tau de utilizator sau adresa de email.O sa primesti un link unde sa-ti activezi noua parola.
Anuleaza
2 Sezonul 8 Episodul
SUBTITRARE ROMÂNĂ

No Funerals

Descriere

Forced into an impossible situation during her fight with Kirigan, Alina makes a fateful decision that alters her relationship with magic — and Mal.

11 comentarii

  • Salutare, guest
  • Sezonul 2 a fost oribil cum a fost datorita faptului ca, ca si primul sezon toata actiuna din serial e o combinatie din triologia cu Shadow and bone si duologia cu Six of Crows. Kaz si grupul lui sunt din a doua serie de carti, iar Mal cu Alina din prima. Si gen ei in carti nu s-au intalnit niciodata unii cu alti (Alina si Mal cu 'Ciorile'). Numai Nikolai , Genya si Zoya ii intalnesc pe Kaz si restul. 
  • Din pacate totul a fost compromis si nu stiu de ce , primul sezon a fost promitator , am asteptat cu sufletul la gura sezonul doi dar se pare ca farmecul a disparut din start ca si cum subiectul filmului ar fi fost foarte greu de dezvoltat , de creat , de imaginat , adevarul e ca genul acesta de serial a fost unic si foarte greu de inteles chiar si de catre creatorul lui. Pacat , daca eu zic treaba asta e grav pentru ca sint unul dintre cei mai mari critici de film din toate timpurile si va zic sigur ca un nou sezon nu va mai fi creat.
  • foarte previzibila faza cu monstrul ala care s-a atasat de noul rege. iti dai seama imediat ce-i da drumul monstrul ala cand aproape sa il omoaare..iar faza de la nunta..dezamagitoare si o bataie de joc totala. adica ala nu vea pic de securitate la nunta :)))) fazele faine din filmul asta,sunt frumoase,sunt ok, dar fazele realizate naspa ,sunt mult mai puternice,in sensul ca strica tot serialul. 
  • Au repozitionat finalul ca sa reincalzeasca ciorba inca cateva sezoane? Scarbos si ridicol in acelasi timp