Ramai conectat
Parola va fi trimisa pe adresa de email
Introduce numele tau de utilizator sau adresa de email.O sa primesti un link unde sa-ti activezi noua parola.
Anuleaza
3 Sezonul 4 Episodul
SUBTITRARE ROMÂNĂ

No Win Scenario

Descriere

With time running out, Picard, Riker and crew must confront the sins of their past and heal fresh wounds, while the Titan, dead in the water, drifts helplessly toward certain destruction within a mysterious space anomaly.

6 comentarii

  • Salutare, guest
  • Seria 3 mi se pare cea mai faina, cu mai multa actiune in spatiu la fel ca in vechiul TNG.Se vede ca e regizata de Jonathan Frakes.Au adoptat si  melodiile de generic din seriile originale.Pana acum,foarte reusita.
    • Mda, e mai mult inspirat din TNG decat tot ce am primit pana acuma dar nu cred ca am vazut in nici un episod in TNG sa secerte capitanii, ei erau tot timpul exemplul de urmat pentru toti ceilalti, calmi, seriosi si comportament exemplar. Si nu cred ca nicaieri pe lumea asta, prezent trecut sau viitor, e acceptabil sa te comporti ca ei in episodul 3 sau 4, indiferent de rang, ordinele sunt ordine si rangul dicteaza nu parerile personale. Asta e problema cu trendul asta woke, parerile si oppinile personale sunt mai importante decat majoritatea. Si in aia a masii, nu isi permit sa ilumineze puntea mai bine firar, intleg ca au vrut sa ascunda probabil fizicul de bosorogi de 90 de ani, dar totusi.